Επίθεση ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ για τον μουσουλμάνο βουλευτή Μπουρχάν Μπαράν

Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Ξάνθης, Μπαράν Μπουρχάν
Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Ξάνθης, Μπαράν Μπουρχάν ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME

Η Νέα Δημοκρατία καλεί το ΠΑΣΟΚ να πάρει θέση για τη στάση του βουλευτή του Μπουρχάν Μπαράν για το ζήτημα των εκλογών για την ανάδειξη ψευτομουφτή.

Σε ανακοίνωσή της την Παρασκευή, η Νέα Δημοκρατία εξαπολύει επίθεση στον Μπουρχάν Μπαράν για το γεγονός ότι καλεί τους Ελληνες μουσουλμάνους να προσέλθουν στις εκλογές για το ψευδομουφτή.

Αναλυτικά

Ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη Μπουρχάν Μπαράν σε δημόσια ανάρτησή του, δηλώνει μέλος της «Συμβουλευτικής Επιτροπής της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης» (BTTA Danışma Kurulu), ανακοινώνει τους υποψήφιους ψευδομουφτήδες και καλεί τους Έλληνες μουσουλμάνους να προσέλθουν στις «εκλογές» στις 9/9. Επιπλέον, δηλώνει ευθαρσώς ότι θα σταθεί στο πλευρό εκείνου που θα εκλεγεί!

Είναι ντροπή Έλληνας βουλευτής να αποκαλεί ουσιαστικά τη μειονότητα «τουρκική» και να παρακινεί τους μουσουλμάνους πολίτες να συμμετάσχουν στις εκλογές για το νέο ψευδομουφτή Ξάνθης, δηλαδή αυτόν που δεν αναγνωρίζει η πολιτεία.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να πάρει θέση: Γιατί κρατάει βουλευτή που αναγνωρίζει τη μειονότητα ως «τουρκική»; Στο ΠΑΣΟΚ σέβονται ή όχι την ελληνική νομοθεσία; Σέβονται ή όχι τη νόμιμη διαδικασία εκλογής μουφτή, την οποία ψήφισε πριν λίγες εβδομάδες η Βουλή;

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μπουρχάν Μπαράν, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ
SHARE:

24Media Network