Μπουρχάν Μπαράν: Ανασκεύσε πλήρως τα λεγόμενά του και κατέβασε τις επίμαχες αναρτήσεις

Μπουρχάν Μπαράν: Ανασκεύσε πλήρως τα λεγόμενά του και κατέβασε τις επίμαχες αναρτήσεις
INTIME NEWS

O βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ, Μπουρχάν Μπαράν ανασκεύασε τους ισχυρισμούς του με τους οποίους προέτρεπε τους Μουσουλμάνους να λάβουν μέρος στη διαδικασία για την ανάδειξη ψευτομουφτή.

Στροφή 180 μοιρών έκανε ο Μπουρχάν Μπαράν μετά το ζήτημα που προέκυψε από ανάρτησή του με την οποία παρακινούσε τους Μουσουλμάνους της Ξάνθης να πάρουν μέρος στη διαδικασία για την ανάδειξη του νέου ψευδομουφτή.

Μετά και τη σχετική ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανασκεύασε πλήρως:

Χαρακτηριστικά τόνισε:

“Ανασκευάζω πλήρως το περιεχόμενο πρόσφατης ανάρτησής μου, η οποία έχει ήδη αποσυρθεί από όλους τους λογαριασμούς μου στα κοινωνικά δίκτυα. Εκφράζω τη λύπη μου για την αναστάτωση και την αφορμή που, παρά τη θέλησή μου, έδωσα για αρνητικά σχόλια προς εμένα και κυρίως, προς την παράταξη που εκπροσωπώ ως Βουλευτής Ξάνθης».

Η μουσουλμανική μειονότητα χαίρει αναγνώρισης από την Ελληνική Πολιτεία, χωρίς καμία εξαίρεση ή διάκριση όσον αφορά τα ατομικά και πολιτικά δικαιώματα,

Εφεξής δε και προκειμένου να μην υπάρξει οποιαδήποτε παρανόηση των θέσεών μου ή των προθέσεών μου, δηλώνω ότι δεν θα μετέχω σε καμία διαδικασία που ενθαρρύνει τα αντίθετα με τα παραπάνω”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα