Ερευνες στο σπίτι της Καϊλή και της αδερφής της στην Ελλάδα, παρουσία Βέλγου εισαγγελέα

Ερευνες στο σπίτι της Καϊλή και της αδερφής της στην Ελλάδα, παρουσία Βέλγου εισαγγελέα
Εύα Καϊλή intime news © European Union

Παρουσία Εισαγγελέα, και κατόπιν σχετικού ευρωπαϊκού εντάλματος που εξέδωσαν οι βελγικές αρχές, πραγματοποιήθηκε έρευνα της ΔΟΑ στις οικίες της Εύας Καϊλή και της αδερφής της. Η ανακοίνωση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου.

Ολοκληρώθηκαν οι κατ’ οίκον έρευνες της Οικονομικής Αστυνομίας μετά την έκδοση σχετικού ευρωπαϊκού εντάλματος έρευνας, στις οικίες της ευρωβουλευτή Εύας Καϊλή και της αδελφής της σε Ψυχικό και Κηφισιά και σε γραφεία εταιρείας στον Πειραιά.

Η έρευνα -που έγινε παρουσία εισαγγελέων από Ελλάδα και Βέλγιο- ξεκίνησε από την περασμένη Δευτέρα και ολοκληρώθηκε σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μόνα αντικείμενα που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν για περαιτέρω έλεγχο ήταν ένα χρυσαφικό στο σπίτι της κυρίας Εύας Καϊλή, που υποστήριξε ότι ήταν δώρο των νονών του παιδιού της, και ο ηλεκτρονικός υπολογιστής της αδελφής της και του γαμπρού της.

Παρών στις έρευνες κλήθηκε και ήταν και ο δικηγόρος της κυρίας Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος εξέδωσε την ανακοίνωση που ακολουθεί:

«Την Τρίτη 27/6/23 διενεργήθηκαν νομότυπες κατ’ οίκον έρευνες στην οικία της κ. Εύας Καϊλή και της αδελφής της από κλιμάκιο της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας Βελγίου με επικεφαλής τον κύριο Ραφαέλ Μαλανίνι.

Όπως ήταν αναμενόμενο δεν βρέθηκε τίποτα το αξιόμεμπτο, το μόνο αξίας αντικείμενο, που βρέθηκε και κατασχέθηκε(!!!) ήταν ένα μωρουδίστικο κολιέ της κορούλας της, που είχαν δωρήσει κατά την γέννηση της οι μέλλοντες νονοί!!

Κατά τα λοιπά η αδερφή της κυρίας Καϊλή και ο σύζυγός της έθεσαν στη διάθεση των εισαγγελικών αρχών Βελγίου τα κινητά τηλέφωνα τους καθώς και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και laptop, προκειμένου να διερευνηθούν αυτά από τα εργαστήρια των Βρυξελλών.

Μετά την αποκάλυψη ότι ο γιος του ανακριτή της υποθέσεως συμμετείχε σε εταιρεία με τον γιο βασικής εμπλεκόμενης, Βελγίδας ευρωβουλευτού, δημιουργήθηκαν από δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου νέφη καχυποψίας για την αμεροληψία της ανάκρισης. Θέλω να πιστεύω ότι συμπτωματικά συνέπεσε χρονικά η παρούσα έρευνα στην Αθήνα με τις αποκαλύψεις στο Βέλγιο!

Τέλος δημόσια απορώ εφτά μήνες έρευνας, που διεξάγεται στο Βέλγιο κατά της κυρίας Καϊλή, δεν απέφερε κανένα κ αποδεικτικό καρπό, ώστε να γίνεται έλεγχος, προδήλως αλυσιτελής, στη Αθήνα».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα