Ερώτηση ΔΗΣΥ σε Τσίπρα για τον πόλεμο Κοτζιά – Καμμένου για τα μυστικά κονδύλια

Ερώτηση ΔΗΣΥ σε Τσίπρα για τον πόλεμο Κοτζιά – Καμμένου για τα μυστικά κονδύλια
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Οι βουλευτές της ΔΗΣΥ ζητούν από τον πρωθυπουργό να απαντήσει για την βασιμότητα των δημοσιευμάτων για αλληλοκατηγορίες σχετικά με την διαχείριση των μυστικών κονδυλίων.

Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό κατέθεσε η ΔΗΣΥ ζητώντας να πληροφορηθεί αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Νίκος Κοτζιάς κι ο Πάνος Καμμένος αντάλλαξαν κατηγορίες για την διαχείριση μυστικών κονδυλίων κατά την συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. “Είναι αδιανόητο πρωθυπουργός να ακούει τους υπουργούς του να εκτοξεύουν εν συνεδριάσει τέτοιες κατηγορίες και να μην αντιδρά” σημείωσαν οι βουλευτές της ΔΗΣΥ ζητώντας από τον Αλ. Τσίπρα να απαντήσει για την βασιμότητα όσων αναφέρονται κι ακόμα αν η “αδρανής” του στάση αποτέλεσε την αιτία της παραίτησης του υπουργού Εξωτερικών.

Οι βουλευτές της ΔΗΣΥ επισήμαναν ότι “η διευκρινιστική παρέμβαση του προέδρου της Βουλής περί μυστικών κονδυλίων των υπουργείων αποδεικνύει πως οι κατηγορίες αυτές πράγματι εκτοξεύτηκαν”, ενώ τόνισαν ότι “η διακίνηση σε διεθνές επίπεδο τέτοιων κατηγοριών προσβάλλει σοβαρότατα τη χώρα”. Οι βουλευτές της ΔΗΣΥ σημείωσαν ότι στα δημοσιεύματα αναφέρεται επίσης κι ότι υπήρξαν κατηγορίες για χρηματοδοτήσεις από τον Τζορτζ Σόρος προκειμένου να προωθηθεί η Συμφωνία των Πρεσπών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα