Ευριπίδης Στυλιανίδης για γάμο ομόφυλων ζευγαριών: Θα καταψηφίσω το νομοσχέδιο

Διαβάζεται σε 1'
Ευριπίδης Στυλιανίδης για γάμο ομόφυλων ζευγαριών: Θα καταψηφίσω το νομοσχέδιο
Ευριπίδης Στυλιανίδης EUROKINISSI

Την θέση του ότι “τα παιδιά θέλουν μαμά και μπαμπά” εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ, Ευριπίδης Στυλιανίδης, σημειώνοντας πως θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Την απόφασή του να καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών όταν αυτό θα έρθει στη Βουλή γνωστοποίησε ο βουλευτής και πρώην υπουργός της ΝΔ, Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην ΕΡΤ για τις “επιλογές” των βουλευτών της ΝΔ που διαφωνούν με το σχέδιο νόμου, ο κ. Στυλιανίδης είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θα απέχω. Θα καταψηφίσω».

Παράλληλα, σχολίασε πως «η έννοια του γάμου συμπεριλαμβάνει την τεκνοθεσία και είναι θέμα χρόνου τα ελληνικά δικαστήρια να αναγνωρίσουν την τεκνοθεσία».

Τέλος, εξέφρασε τη θέση του ότι τα πρακτικά ζητήματα μπορούν να λυθούν με παρεμβάσεις στο σύμφωνο συμβίωσης. «Να λύσουμε τα πρακτικά ζητήματα με νομοθετικές παρεμβάσεις μέσα από το σύμφωνο συμβίωσης. Τα παιδιά θέλουν μαμά και μπαμπά. Δεν πρέπει να διαταράξουμε τον αξιακό κώδικα της ελληνικής κοινωνίας» είπε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα