Έξαλλος ο Σαμαράς: Η χώρα βρίσκεται υπό συνεχή κατάληψη. Η δημόσια ασφάλεια απειλείται καθημερινά

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ- Συζήτηση στη Βουλή για την πορεία της οικονομικής διαπραγμάτευσης της κυβέρνηση Σ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ// Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ .(Eurokinissi- ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ- Συζήτηση στη Βουλή για την πορεία της οικονομικής διαπραγμάτευσης της κυβέρνηση Σ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ// Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ .(Eurokinissi- ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) EUROKINISSI

Σήμα κινδύνου για τη δημόσια ασφάλεια εκπέμπει ο πρώην πρωθυπουργός με μια δραματική δήλωση σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις, μετά την κατάληψη της Πρυτενείας του ΕΚΠΑ και την είσοδο αντιεξουσιαστών στη Βουλή

"Η χώρα βρίσκεται υπό συνεχή κατάληψη. Η δημόσια ασφάλεια απειλείται καθημερινά" δηλώνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς και κάνει λόγο για αδυναμία της Κυβέρνησης να προστατεύσει τη χώρα από τους κουκουλοφόρους, τους αναρχικούς και τα κύματα λαθρομεταναστών που πολλαπλασιάζονται.

"Από τον πολύ… «διάλογο με τους κουκουλοφόρους», έχασαν τον έλεγχο στα Πανεπιστήμια, ανέχονται επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα, δεν μπορούν να προστατέψουν τη χώρα από τα κύματα λαθρομεταναστών που πολλαπλασιάζονται. Δεν μπορούν να προστατέψουν ούτε τη Βουλή. Δεν συμφωνούν μεταξύ τους, αν η εισβολή αναρχικών στη Βουλή είναι «πρόκληση για τη Δημοκρατία» ή «ειρηνική διαμαρτυρία».Τώρα βεβηλώνεται και ο χώρος στον Άγνωστο Στρατιώτη! Αν είναι δυνατόν!" λέει ο κ. Σαμαράς και καταλήγει:

"Τυφλωμένοι από τις ιδεοληψίες τους, επανέφεραν την ανασφάλεια, όχι μόνο στην αγορά, αλλά και στον απλό πολίτη".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Σαμαράς
SHARE: