Εξεταστική επιτροπή για την ΕΛΣΤΑΤ ζητεί ο Π. Καμμένος

Συνέχιση της συζήτησης στην Βουλή, επί του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής "Δημιουργία νέας καθετοποιημένης εταιρίας ηλεκτρικής ενέργειας" (Μικρή ΔΕΗ) την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014.
Συνέχιση της συζήτησης στην Βουλή, επί του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής "Δημιουργία νέας καθετοποιημένης εταιρίας ηλεκτρικής ενέργειας" (Μικρή ΔΕΗ) την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014. EUROKINISSI

Ερώτηση στον πρωθυπουργό από τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο για "συγκάλυψη της κυβέρνησης Παπανδρέου και της διοίκησης της ΕΛΣΤΑΤ"

Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό, με την οποία ζητεί να συσταθεί εξεταστική επιτροπή για τη διερεύνηση αλλοίωσης στατιστικών στοιχείων από την ΕΛΣΤΑΤ και την είσοδο της χώρας στον μηχανισμό στήριξης, κατέθεσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Στην ερώτησή του, ο κ. Καμμένος επικαλείται το πρόσφατο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών που αναφέρεται στην αλλοίωση των στατιστικών στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι συνεχίζει να καλύπτει τον πρώην προωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τον σημερινό πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ κ. Γεωργίου για πράξεις και παραλείψεις που οδήγησαν στην είσοδο της χώρας στο μηχανισμό στήριξης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος, Ανεξάρτητοι Έλληνες
SHARE:

24Media Network