Ευάγγελος Αντώναρος: Στο νοσοκομείο με συμπτώματα κορονοϊού

Ευάγγελος Αντώναρος: Στο νοσοκομείο με συμπτώματα κορονοϊού
Ευάγγελος Αντώναρος Eurokinissi

Με συμπτώματα κορονοϊού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο Ευάγγελος Αντώναρος. Κρίθηκε αναγκαία η αεροδιακομιδή του από την Πάτμο στην Κρήτη.

Με συμπτώματα κορονοϊού και έντονη αδιαθεσία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, ενώ κρίθηκε αναγκαία η αεροδιακομιδή του από την Πάτμο στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το realvoice995.gr, λίγο πριν τις 8 το πρωί του Σαββάτου, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο της Κρήτης το αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας που μετέφερε ασθενή από την Πάτμο.

Η ολονύχτια επιχείρηση της ΠΑ ξεκίνησε την Παρασκευή, περίπου στις 12 τα μεσάνυκτα όταν η γιατρός του Κέντρου Υγείας Πάτμου ενημέρωσε το ΕΚΑΒ ότι ασθενής που παραθέριζε στο νησί αισθανόταν έντονη αδιαθεσία, συνεπεία λοίμωξης του αναπνευστικού (Covid-19).

Αμέσως κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός με όλα τα απαραίτητα ειδικά προστατευτικά μέσα για τη φροντίδα του ασθενούς και την αεροδιακομιδή του, αρχικά με ελικόπτερο Super Puma που κατευθύνθηκε προς το ελικοδρόμιο της Πάτμου και αμέσως μετά στο αεροδρόμιο «Διαγόρας».

Μετά την άφιξη στη Ρόδο, ασθενής, ιατρός και διασώστες του ΕΚΑΒ μετεπιβιβάσθηκαν σε αεροσκάφος C-130 για τη μεταφορά του στην Κρήτη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα