Ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό για τον Έβρο και τα νησιά

Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την αποτίμηση της κατάστασης στον Έβρο και στα νησιά
Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την αποτίμηση της κατάστασης στον Έβρο και στα νησιά EUROKINISSI

Κατά την σύσκεψη διαπιστώθηκε η επιτυχής αποτρεπτική δράση των ελληνικών αρχών και συζητήθηκε ο περαιτέρω σχεδιασμός της φύλαξης των συνόρων.

Συνολική αποτίμηση της κατάστασης στον Έβρο και τα νησιά έγινε κατά την ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα το Σάββατο υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλος, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γ. Πλακιωτάκης, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλ. Στεφανής, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κ. Φλώρος, ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Θ. Κλιάρης, ο διοικητής της ΕΥΠ Π. Κοντολέων, η διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του πρωθυπουργού Ελένη Σουρανή και ο γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού Γρ. Δημητριάδης.

Στη διάρκεια της σύσκεψης διαπιστώθηκε η επιτυχής αποτρεπτική δράση των δυνάμεων της ΕΛΑΣ, του στρατού και του λιμενικού, απέναντι στις προσπάθειες της οργανωμένης παράνομης εισόδου στη χώρα και συζητήθηκε ο περαιτέρω σχεδιασμός της φύλαξης των συνόρων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μητσοτάκης, Έβρος, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Αιγαίο
SHARE: