Φ. Κουβέλης: Η χώρα να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς στην ανάπτυξη

2nd Conference of the SYRIZA ruling party, at the Tae Kwon Do Stadium, Faliro, Athens, on October 13, 2016 / 2      ,      , ,  13 , 2016
2nd Conference of the SYRIZA ruling party, at the Tae Kwon Do Stadium, Faliro, Athens, on October 13, 2016 / 2 , , , 13 , 2016 SOOC

Ο κ. Κουβέλης δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ότι η συμφωνία στο Eurogroup πρέπει να κάνει πράξη και αυτό που είπε ο επίτροπος Οικονομικών υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί, ότι δεν θα καταβάλλονται τόκοι για 15 χρόνια

«Περιμένω μετά τη συμφωνία στο Eurogroup η χώρα πρέπει να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς στην ανάπτυξη» δήλωσε στην εκπομπή " Αντίμετρα" με τους Στέφανο Τζανάκη και Γιώργο Μελιγγώνη στο Ραδιόφωνο 24/7 ο Φώτης Κουβέλης.

Πρόσθεσε ότι η συμφωνία πρέπει να κάνει πράξη και αυτό που είπε ο επίτροπος Οικονομικών υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί, ότι δεν θα καταβάλλονται τόκοι για 15 χρόνια.

Αναφερόμενος στις συνεργασίες, είπε ότι σε όλη την Ευρώπη, ενισχύεται ο προοδευτικός πόλος απέναντι στον συντηρητισμό που μας γυρίζει πίσω και αφήνει στο περιθώριο μεγάλα τμήματα πολιτών. «Αυτό πρέπει να γίνει και στην Ελλάδα» σημείωσε και πρόσθεσε πως πρέπει να διευρυνθεί ο προοδευτικός χώρος και να αναζητηθούν συμμαχίες στηριγμένες σε προγραμματικές συμφωνίες.

Σημείωσε ότι το συνέδριο της ΔΗ.ΣΥ. αντί να αναδειχθούν απόψεις σύγκλησης, αναδείχτηκαν αυτές που οδηγούν στη συνεργασία με τον συντηρητικό χώρο.

Για την υπόθεση Παπαντωνίου είπε ότι «με το άθλιο άρθρο 83 του Συντάγματος, διαγράφηκε η απιστία» και πρόσθεσε ότι η Βουλή ορθώς έστειλε την υπόθεση στην τακτική δικαιοσύνη.

Αναφερόμενος στην εξεταστική επιτροπή που ζητά η ΝΔ για τις συνομιλίες του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, με ισοβίτη για την υπόθεση «Noor1» είπε ότι το όλο θέμα είναι στη Δικαιοσύνη και δεν χρειάζεται η εξεταστική.

(Φωτό: Sooc)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Eurogroup, Συμφωνία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ολοκληρώθηκε το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης: Οι ομιλίες

Γεννηματά: Ε, ναι, λοιπόν, επιστρέψαμε!

Οι ομιλίες στο Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

SHARE: