Φάουλ Κοτζιά: Έστειλε επιστολή στον Μιχαλολιάκο για την ονομασία της ΠΓΔΜ

Φάουλ Κοτζιά: Έστειλε επιστολή στον Μιχαλολιάκο για την ονομασία της ΠΓΔΜ
Final hours of the Discussion in the Greek Parliament for the aproval of 2013 budget / 2013 Sooc

Ο υπουργός Εξωτερικών του ζήτησε να προτείνει ονόματα για την ονομασία της γειτονικής χώρας

Θεσμικό «διάλογο» με τον υπόδικο αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο, άνοιξε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς καθώς έγινε γνωστό πως του απέστειλε επιστολή προ ημερών με την οποία του ζητά να καταθέσει τις απόψεις του για την ονομασία της ΠΓΔΜ.

Ο κ. Κοτζιάς απέστειλε την επίμαχη επιστολή στις 12 Οκτωβρίου του 2015 συμπεριλαμβάνοντας έτσι τον χρυσαυγίτη πολιτικό στον κύκλο των εκπροσώπων κομμάτων με από τους οποίους ζήτησε να του καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις.

«Θα παρακαλούσα να μου γνωρίσετε τις απόψεις του κόμματός σας επί συγκεκριμένων ονομάτων τα οποία θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως αποδεκτά» αναφέρει στην επιστολή του ο υπουργός Εξωτερικών. Ο κ. Κοτζιάς ζήτησε, όμως, από τον  Ν. Μιχαλολιάκο να του καταθέσει και προτάσεις για άλλα ζητήματα που ενδεχομένως να θεωρεί η Χρυσή Αυγή σημαντικά, εγείροντας ακόμα περισσότερα ερωτήματα.

Την ύπαρξη της αλληλογραφίας αποκάλυψε στη Βουλή ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα της τρόικας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα