Φίλης: Εχω δικαίωμα στην κριτική, υπάρχει παραδιοίκηση στην ΕΡΤ

O Νίκος Φίλης
O Νίκος Φίλης EUROKINISSI

O Nίκος Φίλης επέμεινε ότι στην ΕΡΤ υπάρχει παραδιοίκηση και υπερασπίστηκε το δικαίωμα που έχει ως βουλευτής να κάνει κριτική. Ολα όσα τόνισε στον news247 στους 88,6.

Μιλώντας στον news247 στους 88,6, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης υπερασπίστηκε τις απόψεις του καταθέτοντας επιχειρήματα.

Αναλυτικά

Για τις συντάξεις: "Είναι καλό νέο η είδηση για τη Μέρκελ και τις συντάξεις. Να το πιστώσουμε αυτό στην κυβέρνηση και στον Τσακαλώτο που κάνει τη σχετική διαπραγμάτευση".

Για ΕΡΤ και Παππα: "Δεν κάνω εγώ τις βαριές καταγγελίες. Τα έχουν δημοσιοποιήσει εργαζόμενοι της ΕΡΤ και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος, να μην κάνουν τους κουφούς. Πρέπει να συζητηθούν αυτά τα θέματα, είναι πολύ μεγάλα τα προβλήματα και διακινδυνεύουν την πορεία της ΕΡΤ. Η ΝΔ καιροφυλακτεί για να ρίξει πάλι μαύρο.

Δεν πρόκειται για προσωπική αντιπαράθεση και διαφωνία με τον Νίκο Παππά, είναι πολιτική τοποθέτηση. Εάν η ΕΡΤ θέλει να κάνει μια τέτοια συζήτηση, να την κάνουμε. Εχω δικαίωμα να ασκώ κριτική ως βουλευτής που στηρίζω χωρίς προϋποθέσεις το έργο της κυβέρνησης.

Άκουσα στην ΕΡΤ, δημοσιογράφο-συνεργάτη της ΕΡΤ ότι όσα λέω ρίχνουν νερό στο μύλο της ΝΔ. Αυτό επιβεβαιώνει την ύπαρξης παραδιοίκησης".

Για το Σκοπιανό: "Τι ειπώθηκε στον καφέ με τον Ζάεφ; Δεν μας το είπε αυτό η κυρία Σπυράκη. Ακόμη και αν δεχτούμε ότι ήταν τυχαία η συνάντηση στο καφέ. Πόσο πικρός ή πόσο γλυκός ήταν αυτός ο καφές;

Θα υπάρξει πλειοψηφία στη βουλή, είναι θετική η συμβολή της κυρίας Παπακώστα για την υπερψήφιση της συμφωνίας. Αναφέρομαι μόνο σε αυτό".

Για την πρόταση της Φώφης Γεννηματα: "Η κ. Γεννηματά είπε ότι ζητάει την κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου, βάζει προϋπόθεση στον ΣΥΡΙΖΑ κάτι που δείχνει ότι έχει συμφωνήσει με τη ΝΔ".


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ΕΡΤ
SHARE: