Φίλης: Ο Κασσελάκης πολιτεύεται με βάση την προσωπική του ζωή

Διαβάζεται σε 2'
Ο Νίκος Φίλης
Ο Νίκος Φίλης SOOC @George Vitsaras

Σε νέα τηλεοπτική του συνέντευξη ο Νίκος Φίλης τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει στρατηγική κρίση και άφησε αιχμές εναντίον του Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Κασσελάκης κάνει πολιτική με βάση την προσωπική του ζωή και όχι με βάση τα προβλήματα των πολιτών» σχολίασε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ επισημαίνοντας πως εμφανίζει τον εαυτό του σε ένα ριάλιτι αποφεύγοντας το διάλογο.

«Η μέχρι στιγμής παρουσία του ταυτίζεται με την προβολή της προσωπικής του ζωής και όχι με τα προβλήματα του κόσμου» επισήμανε ο πρώην Υπουργός Παιδείας υπογραμμίζοντας πως «το κόμμα περνάει στρατηγική κρίση».

«Το κόμμα συρρικνώνεται, επιδεινώνεται η αξιοπιστία του. Ο κ. Κασσελακης το επιδεινώνει γιατί προσπαθεί να μετατρέψει ένα κόμμα της Αριστεράς σε ένα δημοκρατικό κόμμα Μπάιντεν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «στηρίχτηκε από το σκοτεινό διαδίκτυο» ακολουθώντας πρακτικές του Τραμπ.

«Ο κ. Τσίπρας θα μιλήσει όταν κρίνει αναγκαίο». Ωστόσο, επισήμανε ότι ο κ. Τσίπρας δεν αντέδρασε ούτε όταν ο κ. Κασσελάκης είπε στο συνέδριο του κόμματος ότι πρωτοκλασάτα μέλη υπονόμευαν τον Τσίπρα, ούτε όταν στο «σκοτεινό διαδίκτυο» άρχισε μια ιστορία «ότι η Αχτσιόγλου απείλησε τον Τσίπρα. Δεν θα έπρεπε να πει ότι ήταν συκοφαντίες;» είπε και υπογράμμισε ότι ο Τσίπρας είναι αυτός που ανέδειξε τον Κασσελάκη.

«Από ότι βλέπω ο κ. Κασσελάκης έχει αποφασίσει να με διαγράψει. Να κάνει συνέδριο με πρόωρες διαγραφές».

«Η δύναμη του δεν είναι οι 60.000 ψήφοι. Υπάρχουν 400.000 που φύγανε στις βουλευτικές εκλογές. Είμαστε σε μια φάση που ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει μια συνεχή στρατηγική ήττα και υποχωρεί. Δυστυχώς, ο Κασσελάκης δείχνει να υλοποιεί με θολό τρόπο ένα σχέδιο μετάλλαξης του ΣΥΡΙΖΑ από αριστερό, ευρύχωρο ευρωπαϊκό κόμμα σε κάτι άλλο πράγμα που θέλουν και δυνάμεις της οικονομικής ολιγαρχίας στη χώρα μας».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα