Φώφη Γεννηματά: Συνδιάσκεψη με στελέχη της Νέας Γενιάς του ΚΙΝΑΛ

Φώφη Γεννηματά: Συνδιάσκεψη με στελέχη της Νέας Γενιάς του ΚΙΝΑΛ
Η Φώφη Γεννηματά Eurokinissi

Η Φώφη Γεννηματά ανέλυσε σε περίπου 100 στελέχη της Νέας Γενιάς του Κινήματος Αλλαγής από τη Δυτική Ελλάδα την πολιτική προοδευτική ατζέντα του κόμματος.

Σε περίπου εκατό στελέχη της Νέας Γενιάς του Κινήματος Αλλαγής από τη Δυτική Ελλάδα μίλησε αργά το απόγευμα της Τετάρτης (3/3), η πρόεδρος του κόμματος, Φώφη Γεννηματά, με θέμα τα προβλήματα της σύγχρονης νεολαίας στο πλαίσιο της ευρύτερης κρίσης που περνάει η ελληνική κοινωνία.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η κα. Γεννηματά ανέλυσε την πολιτική προοδευτική ατζέντα που αναδεικνύει το Κίνημα Αλλαγής για μία καλύτερη Δημοκρατία, για μία αξιοπρεπή εργασία, για ένα ποιοτικότερο και συμπεριληπτικό σύστημα δημόσιας παιδείας, για ισχυρά δικαιώματα για όλους, για μία πολιτική περιβάλλοντος με χαρακτηριστικά διαγενεακής δικαιοσύνης.

Στη συνδιάσκεψη έλαβε μέρος και ο συντονιστής του Δικτύου Νέας Γενιάς, Γιώργος Τσούμας, ο οποίος παρουσίασε τα χαρακτηριστικά της οριζόντιας δομής του Δικτύου που διαμορφώνεται και ενισχύεται καθημερινά, σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις και προσδιόρισε το αξιακό και ιδεολογικό πλαίσιο του Δικτύου Νέας Γενιάς του Κινήματος Αλλαγής, παρουσία του επικεφαλής της επιμέρους ομάδας του Δικτύου, Γιώργου Μαντζαβά.

Η συζήτηση με τις νέες και τους νέους της περιφέρειας της Δυτικής Ελλάδας ανέδειξε στο προσκήνιο τα ζητήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν στην καθημερινότητά τους και με αφορμή αυτήν τη διαπίστωση, οι νέοι και οι νέες της Νέας Γενιάς του Κινήματος Αλλαγής τόνισαν την ανάγκη να οργανωθούν, περαιτέρω, η επικοινωνία και η πολιτική δράση τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα