"Κάτω από τη βάση" δέκα πολιτικοί

HAm ??????? i ?????? ? ? ?? ???S ???UU Oo??? P?? ?õd???A?.(EUROKINISSI-??M`?ûQk
HAm ??????? i ?????? ? ? ?? ???S ???UU Oo??? P?? ?õd???A?.(EUROKINISSI-??M`?ûQk EUROKINISSI

Αναποτελεσματικοί για τη διακυβέρνηση της χώρας στη δύσκολη οικονομική συγκυρία κρίνονται στην πλειοψηφία τους πολιτικοί από φοιτητές του ΑΠΘ. Αριστα ο Γιάννης Ραγκούσης. "Κάτω από τη βάση" Δημ. Ρέππας. Δείτε αναλυτικά τις βαθμολογίες

Ιδιαίτερα αυστηροί απέναντι στους πολιτικούς είναι οι νέοι, βαθμολογώντας τους ακόμα και "κάτω από τη βάση" ως προς την αποτελεσματικότητά τους, σύμφωνα με έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύει η εφημερίδα "Ημερησία".

Ενδεικτικά είναι τα αποτελέσματα αξιολόγησης υπουργών και υφυπουργών της κυβέρνησης, όπως και τομεαρχών της ΝΔ, η οποία έγινε από φοιτητές του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης υπό τη μορφή άσκησης, με υπεύθυνο τον καθηγητή Δημήτρη Μάρδα.

Συνολικά, οι φοιτητές έβαλαν στο στόχαστρο 70 πολιτικούς, εκ των οποίων οι 10 πήραν βαθμολογίες κάτω από τη βάση.

Με άριστα το 100, την υψηλότερη βαθμολογία (81,12) συγκεντρώνει ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης και ακολουθούν οι υπουργοί Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος (με βαθμολογία 80,29) και Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος (80,06).

Σύμφωνα πάντα με την Ημερησία, στην πρώτη δεκάδα βρίσκονται, επίσης, δύο στελέχη της ΝΔ και συγκεκριμένα οι Συμεών Κεδίκογλου (στην ένατη θέση με βαθμολογία 75,68) και Γιώργος Κασαπίδης (στη δέκατη θέση με βαθμολογία 72,85).

Αντίθετα, στην τελευταία δεκάδα με τις χαμηλότερες βαθμολογίες βρίσκονται, μεταξύ άλλων, οι υπουργοί Γιάννης Διαμαντίδης και Δημήτρης Ρέππας, οι υφυπουργοί Δ.Κουσελάς, Μ.Αποστολάκη και Θ.Τζάκρη και οι τομεάρχες της ΝΔ Τζίμας Μαργαρίτης και Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Βαθμολογία κοντά στη βάση παίρνουν οι πρόεδροι των λιμανιών Πειραιά και Θεσσαλονίκης.

SHARE:

24Media Network