Φοίβος Δεληβοριάς: Προσβλητικό το σποτ της ΝΔ

Φοίβος Δεληβοριάς: Προσβλητικό το σποτ της ΝΔ

Ο πρόεδρος του σωματείου ΑΣΜΑ450+ μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και στον Σεραφείμ Κοτρώτσο ανέφερε ότι "όχι μόνο δεν μας κάλυπτε το σποτ, αλλά έπαιξε προεκλογικό ρόλο".

Προσβλητικό χαρακτήρισε το σποτ της ΝΔ με πρωταγωνιστές τους καλλιτέχνες που συναντήθηκαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Ο τραγουδοποιός και πρόεδρος του σωματείο ΑΣΜΑ450+, μιλώντας στον News 24/7 στους 88.6 έκανε λόγο “για εποικοδομητική συζήτηση με τον πρόεδρο της ΝΔ, κατά την οποία έλαβαν τη δέσμευση οτι θα υπάρξει μια ανακοίνωση στήριξης πως δεν θα πρέπει να γίνει πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης ο νέος φορέας πνευματικών δικαιωμάτων”.

“Τελικά”, συμπλήρωσε, “βγήκε ένα σποτ που όχι μόνο δεν κάλυπτε τους καλλιτέχνες αλλά γενικά έπαιξε ένα ρόλο προεκλογικό και αντιπολιτευτικό”. Απαντώντας δε σε ερώτηση αν ήταν ενημερωμένοι οτι θα πρωταγωνιστήσουν σε τηλεοπτικό σποτ, απάντησε αρνητικά.

“Το σημαντικό μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε είναι ότι δεν πρέπει να υπάρχουν μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις τη στιγμή που όλος ο κλάδος είναι ενωμένος”, κατέληξε ο κ. Δεληβοριάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα