Φορτσάκης: Θετικό βήμα η επίσκεψη Τσίπρα στις ΗΠΑ

Συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουκλής για την επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου "Επείγοντα μέτρα για την Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια Εκπαίδευση" την δευτέρα 4 Μαΐου 2015.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουκλής για την επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου "Επείγοντα μέτρα για την Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια Εκπαίδευση" την δευτέρα 4 Μαΐου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο βουλευτής επικρατείας της ΝΔ, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 εκτίμησε ότι η Ελλάδα θα αποσπάσει τη στήριξη των ΗΠΑ στα μεγάλα ζητήματα. Τι είπε ακόμη για την απόφαση για την Ηριάννα, την ταυτότητα φύλου και και τις εκλογές

Ως "θετικό βήμα" για την Ελλάδα χαρακτήρισε την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ, ο βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Φορτσάκης, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7.

Ο κ.Φορτσάκης σημείωσε ότι για να υπάρχουν δεσμεύσεις από την αμερικανική πλευρά πρέπει να υπάρχουν και τα ανάλογα αιτήματα και εκτίμησε πως δεδομένης της κατάστασης στην Τουρκία, οι ΗΠΑ θα πρέπει να στηρίξουν την Ελλάδα στο θέμα του Κυπριακού, των Σκοπίων και του Αιγαίου, ενώ αναφερόμενος στις επενδύσεις υπογράμμισε ότι η εμπορική αμερικανική κοινότητα πρέπει να πειστεί ώστε να προχωρήσει σε επενδύσεις.

Για την υπόθεση της Ηριάννας και του Περικλή είπε ότι επειδή υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας ίσως η απόφαση να μην είναι καλή. Διευκρίνισε ωστόσο, πως δεν μπορεί να έχει τεκμηριωμένη άποψη γιατί δεν γνωρίζει τη δικογραφία.

Για το νομοσχέδιο που αφορά στην ταυτότητα φύλου, είπε ότι η ΝΔ δεν είναι αντίθετη αλλά δεν μπορεί να μην υπάρχει μια εξέταση ώστε να διαπιστωθεί εάν κάποιο άτομο είναι εγκλωβισμένο σε σώμα που δεν θέλει.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, τόνισε ότι οι εκλογές πρέπει να γίνονται στο τέλος της θητείας. Πρόσθεσε ωστόσο ότι εάν οι εκλογές προκαλούν μικρότερο κακό από το να μην γίνουν, τότε πρέπει να γίνονται. Και εδώ είναι το ζήτημα με την σημερινή κυβέρνηση τόνισε και πρόσθεσε ότι ο κ. Τσίπρας στο εξωτερικό πείθει αλλά μέσα άλλα λέει και άλλα κάνει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network