Φωτό: Δίπλα δίπλα Τσίπρας- Κόρμπυν στο PES

Φωτό: Δίπλα δίπλα Τσίπρας- Κόρμπυν στο PES

O πρωθυπουργός και ο ηγέτης των Βρετανών εργατικών κάθισαν μαζί στη σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και είχαν ένα διάλογο, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία που δημοσιεύει το News24/7.

Αλέξης Τσίπρας και Τζέρεμυ Κόρμπυν κάθισαν δίπλα δίπλα στη σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, πριν τη Σύνοδο Κορυφής, και είχαν διάλογο, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσιεύει το News24/7.

«Χαίρομαι που σε βλέπω. Είμαστε πολύ περήφανοι για όσα καταφέρατε», είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός στον Τζέρεμι Κόρμπιν.

 «Ακολουθούμε το παράδειγμα σας. Πιστεύω σύντομα θα το πετύχουμε», του απάντησε ο επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος της Βρετανίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κόρμπυν, ο οποίος έστρεψε τους Βρετανούς Εργατικούς και πάλι προς τα αριστερά, λίγο έλειψε να κάνει την έκπληξη στις βρετανικές εκλογές του Ιουνίου, τις οποίες είχε προκαλέσει η Τερέζα Μέι θεωρώντας ότι θα έκανε περίπατο.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι ο ‘Ελληνας πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετέχει στις συνόδους του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος ως παρατηρητής, στο πλαίσιο της αναζήτησης συμμαχιών.

Ο κ.Τσιπρας μάλιστα τουίταρε στη συνέχεια από τον προσωπικο του λογαριασμό μία φωτογραφία με τον κ.Κόρμπυν και το σχόλιο: “Με τον Τζέρεμι Κόρμπιν, φίλο και σύμμαχο στον αγώνα για προοδευτικές και ριζοσπαστικές αλλαγές προς όφελος των λαών της Ευρώπης.”

Ανέβασε επίσης μία φωτογραφία από τις εργασίες της συνόδου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα