Φωτό: Δίπλα δίπλα Τσίπρας- Κόρμπυν στο PES

Φωτό: Δίπλα δίπλα Τσίπρας- Κόρμπυν στο PES

O πρωθυπουργός και ο ηγέτης των Βρετανών εργατικών κάθισαν μαζί στη σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και είχαν ένα διάλογο, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία που δημοσιεύει το News24/7.

Αλέξης Τσίπρας και Τζέρεμυ Κόρμπυν κάθισαν δίπλα δίπλα στη σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, πριν τη Σύνοδο Κορυφής, και είχαν διάλογο, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσιεύει το News24/7.

Φωτό: Δίπλα δίπλα Τσίπρας- Κόρμπυν στο PES

«Χαίρομαι που σε βλέπω. Είμαστε πολύ περήφανοι για όσα καταφέρατε», είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός στον Τζέρεμι Κόρμπιν.

 «Ακολουθούμε το παράδειγμα σας. Πιστεύω σύντομα θα το πετύχουμε», του απάντησε ο επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος της Βρετανίας.

Φωτό: Δίπλα δίπλα Τσίπρας- Κόρμπυν στο PES

Υπενθυμίζεται ότι ο Κόρμπυν, ο οποίος έστρεψε τους Βρετανούς Εργατικούς και πάλι προς τα αριστερά, λίγο έλειψε να κάνει την έκπληξη στις βρετανικές εκλογές του Ιουνίου, τις οποίες είχε προκαλέσει η Τερέζα Μέι θεωρώντας ότι θα έκανε περίπατο.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι ο 'Ελληνας πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετέχει στις συνόδους του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος ως παρατηρητής, στο πλαίσιο της αναζήτησης συμμαχιών.

Ο κ.Τσιπρας μάλιστα τουίταρε στη συνέχεια από τον προσωπικο του λογαριασμό μία φωτογραφία με τον κ.Κόρμπυν και το σχόλιο: "Με τον Τζέρεμι Κόρμπιν, φίλο και σύμμαχο στον αγώνα για προοδευτικές και ριζοσπαστικές αλλαγές προς όφελος των λαών της Ευρώπης."

Ανέβασε επίσης μία φωτογραφία από τις εργασίες της συνόδου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τσίπρας
SHARE:

24Media Network