Φωτορεπορτάζ: Η επίσκεψη Τσίπρα στο Κάιρο

Φωτορεπορτάζ: Η επίσκεψη Τσίπρα στο Κάιρο
Andrea Bonetti

Φωτογραφίες από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Αίγυπτο στα πλαίσια διμερών επαφών, αλλά και εν όψει τριμερής συνάντησης Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου (pics)

Στην Αίγυπτο βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης ο Αλέξης Τσίπρας, συνοδεία υπουργών της κυβέρνησής του, προκειμένου να παραστεί σε διμερείς συζητήσεις με την κυβέρνηση της Αιγύπτου, αλλά και για την τριμερή μεταξύ Ελλάδα, Κύπρου και της χώρας οικοδεσπότη.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός κατέφθασε το πρωί στο Κάιρο αεροπορικώς και εισήλθε στη διμερή συνάντηση με τον πρόεδρο της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι. Δείτε φωτογραφικό υλικό της επίσκεψης.

Andrea Bonetti

Ο Αλέξης Τσίπρας κατέφθασε στο Κάιρο το πρωί της Τρίτης με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

Andrea Bonetti

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν οι υπουργοί Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας, η αν. υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη και ο υφ. Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας.

Andrea Bonetti

 

Στο αεροδρόμιο η ελληνική αποστολή έγινε δεκτή όπως προβλέπει το πρωτόκολλο, ενώ τον Έλληνα πρωθυπουργό υποδέχτηκε υπουργός Επενδύσεων της Αιγύπτου, Ντάλια Χόρσιντ.

Andrea Bonetti

Τον Αλέξη Τσίπρα προϋπάντησε στην είσοδο του αιγυπτιακού προεδρικού μεγάρου, ο πρόεδρος Αλ Σίσι

Andrea Bonetti

Ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε διμερή συνάντηση με τον Αιγύπτιο πρόεδρο, πριν τις επαφές της τριμερούς

Andrea Bonetti

 

Στο πλαίσιο της Τριμερούς Συνόδου, ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τις δύο Κοινότητες Αιγυπτιωτών Ελλήνων του Καΐρου και της Αλεξάνδρειας, τους αρχαιότερους ομογενειακούς συλλόγους του κόσμου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα