Γαλάζιο “όχι” σε Συμβούλιο Αρχηγών

Γαλάζιο “όχι” σε Συμβούλιο Αρχηγών
ΑΘΗΝΑ-Βουλή 3η μέρα - συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης// Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.(EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Ούτε βήμα πίσω δεν πρόκειται να κάνει η ΝΔ ως προς τον ρόλο της κυβέρνησης Παπαδήμου και την ημερομηνία εκλογών. Ενόχληση για τις συνεχείς διαρροές

Αντίθετη στην σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών φέρεται να είναι η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με πηγές του κόμματος.

Μάλιστα, υπάρχει ενόχληση για τις τελευταίες διαρροές, σημειώνοντας ότι τα όσα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ των πολιτικών αρχηγών δεν πρόκειται να αλλάξουν.

Η Νέα Δημοκρατία απαντώντας σε διαρροές της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ, ότι χρειάζεται αποσαφήνιση του ρόλου και της αποστολής τής κυβέρνησης, απαντά ότι αυτά είναι δεδομένα.

Σε αντίθεση με τα όσα φέρεται να δήλωσε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, η ΝΔ υποστηρίζει ότι “η ημερομηνία των εκλογών έχει αποφασιστεί και είναι η 19η Φεβρουαρίου, έστω λίγο νωρίτερα ή λίγο αργότερα ανάλογα με την εξέλιξη του PSI”.

Την Παρασκευή ο Αντώνης Σαμαράς θα έχει συνάντηση με τον Λουκά Παπαδήμο , στην οποία θα προσέλθει με το παραπάνω πλαίσιο και χωρίς διάθεση διαπραγμάτευσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα