Γεννηματά: Από την Αλλαγή στη Νέα Αλλαγή

Γεννηματά: Από την Αλλαγή στη Νέα Αλλαγή
Celebratory event for the 43rd anniversary of the founding of the Panhellenic Socialist Movement, in Athens,Greece on Sep. 3, 2017 / 43 , 3 , 2017. Alexandros Michailidis / SOOC

Το ΠΑΣΟΚ δε διαλύεται αλλά μετεξελίσσεται, τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος στην εκδήλωση για τη 43η επέτειο από την ίδρυση του. Ζήτησε καθαρή εντολή για την επόμενη ημέρα και υπερασπίστηκε την πολιτική κληρονομιά του Ανδρέα Παπανδρέου

“Καθαρή εντολή” για την επόμενη μέρα ζήτησε από το βήμα της 43ης επετείου από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, η πρόεδρος του Κινήματος Φώφη Γεννηματά, δηλώνοντας ουσιαστικά παρούσα στην εκλογική αναμέτρηση της 5ης Νοεμβρίου. 

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν μαζικά στην επερχόμενη ενδοπαραταξιακή εκλογική αναμέτρηση για “Να κάνουν την 5η του Νοέμβρη τη δική τους 3η Σεπτέμβρη” και να γίνει πράξη το σύνθημα για “Νέα Αλλαγή” που έχει υιοθετήσει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, στέλνοντας μήνυμα πανστρατιάς σε όλα τα στελέχη και τους πολίτες που αισθάνονται κομμάτι αυτού του χώρου.

Η Φώφη Γεννηματά υπερασπίστηκε την πολιτική κληρονομιά του Ανδρέα Παπανδρέου, στήριξε τις επιλογές που έκαναν οι ηγεσίες που διαδέχθηκαν τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ στην αρχηγία του Κινήματος και στην πρωθυπουργία, ξεκαθαρίζοντας πως το ΠΑΣΟΚ δεν διαλύεται, αλλά μετεξελίσσεται.

“Δημιουργούμε τη μεγάλη προοδευτική πλειοψηφία που έχει ανάγκη ο τόπος. Γιατί το ΠΑΣΟΚ πρωτοστατεί στην αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης”, συμπλήρωσε η Φ.Γεννηματά.

Εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στην αξιωματική αντιπολίτευση, δίνοντας το στίγμα της επόμενης μέρας της παράταξης, που στοχεύει στο να κρατήσει αποστάσεις και από τους δύο σημερινούς ισχυρούς πόλους

“Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και η πολιτική της, πρέπει να ηττηθεί στρατηγικά. Eναλλακτική λύση δεν αποτελούν επίσης και οι συντηρητικές πολιτικές που εκφράζουν η ΝΔ και οι Ευρωπαίοι εταίροι της, οι θεματοφύλακες της διαρκούς λιτότητας”, είπε η Φ.Γεννηματά, που κατά την ομιλία της έδειχνε να πιστεύει ότι η ανατροπή του πολιτικού σκηνικού είναι απόλυτα ρεαλιστικός στόχος για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα