Γεννηματά: Αυτό που ενδιαφέρει είναι το πότε θα φύγουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

H Φώφη Γεννηματά
H Φώφη Γεννηματά EUROKINISSI

Προτεραιότητα στην πτώση της κυβέρνησης έδωσε η Φώφη Γεννηματά ζητώντας ουσιαστικά την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη διενέργεια εκλογών.

«Όσο γρηγορότερα γίνουν οι εκλογές τόσο καλύτερα θα είναι για τον τόπο. Όλοι γνωρίζουν ότι αυτός ο ευκαιριακός και τυχοδιωκτικός κυβερνητικός συνασπισμός είναι ετοιμόρροπος, τρίζει μπροστά στην επερχόμενη ήττα. Αυτό όμως που ενδιαφέρει τους πολίτες δεν είναι πότε θα φύγουν οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση αλλά πότε θα φύγουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όλοι μαζί».

Αυτό τόνισε η Φώφη Γεννηματά ανοίγοντας τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του Κινήματος Αλλαγής, ενόψει της συνόδου της Κεντρικής Επιτροπής την Κυριακή.

Η κ. Γεννηματά τόνισε παράλληλα ότι «η επιστροφή της Δεξιάς δεν είναι λύση για τη χώρα και θα οδηγήσει σε νέα αδιέξοδα», σημειώνοντας ότι η τεχνητή πόλωση, οι κατασκευασμένες κοκορομαχίες δεν αφορούν τον κόσμο, ούτε απαντούν στις αγωνίες και τα προβλήματα του.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση και τη ΝΔ πως «ποντάρουν στην πόλωση και το διχασμό με την κρυφή ελπίδα ότι θα λεηλατήσουν τη δημοκρατική παράταξη, την προοδευτική πολιτική δύναμη εθνικής ευθύνης». «Θα μείνουν όμως με την ελπίδα», προσέθεσε.

Η Φώφη Γεννηματά επανέλαβε ότι το Κίνημα Αλλαγής διεκδικεί καθαρή εντολή για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην πραγματική έξοδο από την κρίση και την ανασυγκρότηση της χώρας. «Έχουμε κόψει την αποπροσανατολιστική συζήτηση με ποιους θα πάμε την επομένη των εκλογών και γι αυτό εντείνουν τις επιθέσεις τους εναντίον μας. Εμείς μιλάμε για το τι πρέπει να γίνει στον τόπο, και δεν πρόκειται να κάνουμε εκπτώσεις, ούτε θα αποφασίσουμε ερήμην της θέλησης του ελληνικού λαού», υπογράμμισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Επισήμανε, επίσης, ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι απόλυτα έτοιμο για την καθοριστική μάχη των εκλογών, σημειώνοντας ότι το κλίμα στο εσωτερικό του είναι πολύ καλύτερο από αυτό που κάποιοι θέλουν να παρουσιάσουν.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φώφη Γεννηματά, Κίνημα Αλλαγής
SHARE: