Γεννηματά: Είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά EUROKINISSI

Στη Σύμη βρέθηκε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ σημειώνοντας ότι  η καλύτερη απάντηση σε κάθε απειλή για τα νησιά μας είναι η ανάπτυξή τους

«Το μήνυμά μας είναι ξεκάθαρο: Θέλουμε σχέσεις καλής γειτονίας που βασίζονται στον σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου και είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα» δήλωσε η Φώφη Γεννηματά από τη Σύμη, όπου παραβρέθηκε στον εορτασμό της επετείου 73 χρόνων από την 8η Μαΐου 1945, ημέρα υπογραφής του πρωτοκόλλου παράδοσης της Δωδεκανήσου από τις δυνάμεις του άξονος στους νικητές συμμάχους.

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής τόνισε: «Η καλύτερη απάντηση σε κάθε απειλή για τα νησιά μας είναι η ανάπτυξή τους. Σε αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε αποτελεσματικά και διαχρονικά η παράταξή μας».

ADVERTISING

Η κ. Γεννηματά επέκρινε την κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη την απόφασή της να αυξήσει τον ΦΠΑ στα νησιά, ενώ για την επέτειο σημείωσε: «Ημέρα μνήμης και τιμής σήμερα για το νησί μας, τη Σύμη μας, και είμαι βαθιά συγκινημένη που μοιράζομαι αυτή τη στιγμή με τους συμπατριώτες μου. Εδώ, η καρδιά της ακριτικής Ελλάδας χτυπά πολύ δυνατά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνημα Αλλαγής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παυλόπουλος: Δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα

SHARE:

24Media Network