Γεννηματά για Πολυτεχνείο: “Σταματήστε τώρα, η χώρα δεν αντέχει άλλη διχόνοια”

Γεννηματά για Πολυτεχνείο: “Σταματήστε τώρα, η χώρα δεν αντέχει άλλη διχόνοια”
Φώφη Γεννηματά eurokinissi

Η Φώφη Γεννηματά αναφέρθηκε σε απαγορεύσεις "Αποφασίζομεν και διατάσσομεν" από την πλευρά της κυβέρνησης, ζητώντας να επικρατήσει η κοινή λογική και όχι διχασμός με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Αυστηρό μήνυμα, τόσο προς την κυβέρνηση όσο και προς άλλα αντιπολιτευόμενα κόμματα έστειλε μέσω δήλωσής της η Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής χρέωσε στην κυβέρνηση το “λάδι στη φωτιά” με την απαγόρευση των συναθροίσεων, που όπως είπε “παγιδεύει” και άλλες πολιτικές δυνάμεις σε μία περίοδο που “πρέπει να είμαστε όλοι μαζί”.

Αναλυτικά η δήλωσή της:

Για να κερδίσουμε τη μάχη με τον κορονοϊό πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Το είπα και δεν θα κουραστώ να το λέω. Κάποιοι δεν θέλουν, επιλέγουν τον διχασμό και μάλιστα με αφορμή και την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Πρώτη η κυβέρνηση που ρίχνει λάδι στη φωτιά με απαγορεύσεις που θυμίζουν τα ” Αποφασίζομεν και διατασσομεν”.

Επιδιώκει με την στάση της να οδηγήσει σε μια τεχνητή σύγκρουση για να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη. Δυστυχώς παγιδεύονται στη μεθόδευση της Κυβέρνησης και άλλες πολιτικές δυνάμεις. Ας επικρατήσει η κοινή λογική, είναι αυτή τη στιγμή το αντίδοτο απέναντι στον φανατισμό, στη βία και τις αντιδημοκρατικές πρακτικές.

Το Κίνημα Αλλαγής αυτή τη στάση κρατά. Σταματήστε τώρα, η χώρα δεν αντέχει άλλη διχόνοια”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα