Γεννηματά για Τσίπρα: Ποιος τον εμπόδισε να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο;

Επίσκεψη της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην Πρέβεζα, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ)
Επίσκεψη της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην Πρέβεζα, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ) EUROKINISSI

"Ο κ.Τσίπρας μας είπε ότι πρέπει να προχωρήσει η εξυγίανση στο χώρο χωρίς να υπολογίζει κάνεις το πολιτικό κόστος. Και εγώ τον ρωτώ ευθέως. Γιατί δεν το έπραξε μέχρι σήμερα;" αναρωτήθηκε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής

Ερώτηση για το ποιος εμπόδισε τον Αλέξη Τσίπρα στο να βάλει τάξη στα του ελληνικού ποδοσφαίρου, απεύθυνε με δήλωση της η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

“Δεν μπορεί πράγματι να συνεχίζονται αυτά τα απαράδεκτα φαινόμενα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Επειδή όμως πριν από λίγο ο κ. Τσίπρας έκανε μια δήλωση, δεν μπορώ παρά να σταθώ σε αυτήν. Μας είπε, ότι πρέπει να προχωρήσει η εξυγίανση στο χώρο χωρίς να υπολογίζει κάνεις το πολιτικό κόστος . Και εγώ τον ρωτώ ευθέως. Γιατί δεν το έπραξε μέχρι σήμερα; Ποιος τον εμπόδισε; Είναι ή δεν είναι κυβέρνηση σε αυτό τον τόπο;” τονίζει σε δήλωσή της η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνημα Αλλαγής, Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τσίπρας μετά το ΠΑΟΚ- ΑΕΚ: Δε με ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος. Όλοι θα βρεθούν προ των ευθυνών τους

Μητσοτάκης: 'Τα χθεσινά επεισόδια στο ποδόσφαιρο γυρίζουν την εικόνα της χώρας πολλά χρόνια πίσω'

ΚΚΕ: Οι χθεσινές εικόνες αποτελούν τον καθρέφτη της σήψης του ποδοσφαίρου των μεγαλοεπιχειρηματιών

SHARE:

24Media Network