Γεννηματά: Δυναμώνει κάθε μέρα το προοδευτικό ρεύμα

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά
Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά EUROKINISSI

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής επισκέφθηκε Άρτα και Αμφιλοχία και απηύθυνε προσκλητήριο σε κάθε προοδευτικό πολίτη να ενισχύσει το ΚΙΝΑΛ

"Προσκαλούμε κάθε προοδευτικό πολίτη να ενισχύσει το Κίνημα Αλλαγής", ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, μετά την επίσκεψή της στην Αμφιλοχία και την Άρτα.

Το ΚΙΝΑΛ, σύμφωνα με την ίδια, "Δυναμώνει κάθε μέρα το προοδευτικό ρεύμα απέναντι στις δύο όψεις της συντήρησης. Τους εκφραστές της συντήρησης και του διχασμού και της πόλωσης που δεν είναι άλλοι από την παλιά δεξιά του κ. Μητσοτάκη και τη νέα δεξιά του κ. Τσίπρα. Η  στάση τους τα τελευταία δέκα χρόνια καθυστέρησε και ακρίβυνε την προσπάθεια εξόδου από την κρίση, οι θυσίες όμως του ελληνικού λαού μπορούν να πιάσουν τόπο".

ADVERTISING

Ακολούθως η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ισχυρίστηκε πως "Έχει έρθει η ώρα να τελειώσουμε με την υπερφορολόγηση, με τη διαρκή λιτότητα, με τη φτωχοποίηση, με τη μιζέρια, πρέπει να κρατήσουμε τα παιδιά μας στο τόπο μας. Εμείς θέλουμε, ξέρουμε και μπορούμε να δώσουμε αυτή τη μάχη αποτελεσματικά. Και ξέρουν οι Έλληνες πολίτες ότι εμάς μπορούν να μας εμπιστευθούν. Δεν θα διαψεύσουμε την ελπίδα τους όπως έκανε ο κ. Τσίπρας".

Η κα. Γεννηματά κατέληξε θέτοντας ένα δίλημμα προς τους ψηφοφόρους: "Το δίλημμα των εκλογών που έρχονται δεν είναι άλλο παρά ένα. Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός και νέες περιπέτειες", είπε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνημα Αλλαγής

24Media Network