Γεννηματά: Συγκαλεί την ΚΟ του ΚΙΝΑΛ, μετά την αποχή Παπανδρέου - Καστανίδη

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά Eurokinissi

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ. Την Κοινοβουλευτική Ομάδα συγκαλεί η Φώφη Γεννηματά για την αποχή των Γιώργου Παπανδρέου και Χάρη Καστανίδη από την ψηφοφορία για το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά συγκαλεί αύριο στις 14:00 την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος με αντικείμενο συζήτησης την επιλογή αποχής του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου και του Χ. Καστανίδη από τη ψηφοφορία του νομοσχεδίου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις.

«Συγκαλώ αύριο Παρασκευή στις 14:00 μ.μ. την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής με θέμα τα όσα συνέβησαν στην σημερινή Κοινοβουλευτική διαδικασία» δήλωσε η κ.Γεννηματά.

Οι υπόλοιποι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής που ακολούθησαν την γραμμή του κόμματος και υπερψήφισαν επί της αρχής το νομοσχέδιο, όπως είχε αποφασισθεί τις προηγούμενες ημέρες με τη συμμετοχή και του κ. Καστανίδη, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι δυσαρεστημένοι από την στάση που τήρησαν οι συνάδελφοί τους.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

24MEDIA NETWORK

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GOOD NEWS