Γεωργιάδης: Αν γίνει δίωξη για παθητική δωροδοκία, θα κάνω μήνυση

Γεωργιάδης: Αν γίνει δίωξη για παθητική δωροδοκία, θα κάνω μήνυση
Άδωνις Γεωργιάδης Eurokinissi

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 για την Αριστερά, για την Παιδεία, για την Υγεία, αλλά και για την Novartis.

Μήνυση στη Δικαιοσύνη σε περίπτωση άσκησης δίωξης εναντίον του για παθητική δωροδοκία, προανήγγειλε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον News24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Όσον αφορά στην Αριστερά, ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε πως πρέπει να υπάρχει ιδεολογική ισορροπία στην κοινωνία, τονίζοντας τα εξής: “Η Αριστερά είχε προσωπικότητες, όπως ο Ηλιού και ο Ρίτσος, τώρα έχει ξεπέσει στον Πολάκη και την Κουντουρά. Αν και είμαι δεξιός, δεν ξέρω αν πρέπει να ξεχάσουμε τους αγώνες που έκαναν Αριστεροί άνθρωποι με ήθος”.

Σχετικά με την Παιδεία ανέφερε: “Οι μεγαλύτερες ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εφαρμοστεί στην Παιδεία. Δεν θα φέρουμε απότομη αναστάτωση στα παιδιά και στις οικογένειές τους, αυτό αφορά τις πανελλαδικές του 2020, αλλά σε κάθε άλλη περίπτωση θα καταργήσουμε τους νόμους Γαβρόγλου”.

Αναφέρθηκε στην Υγεία, λέγοντας: “Μόνο χυδαίοι άνθρωποι δεν αναγνωρίζουν το έργο των προηγούμενων. Το 2014 2,5 εκ. ανασφάλιστοι είχαν πρόσβαση στο δημόσιο σύστημα υγείας. Ο ΣΥΡΙΖΑ προσέθεσε τους λαθρομετανάστες και κατάργησε τις τριμελείς επιτροπές. Εγώ παρέλαβα το 5ευρω. Κακώς καταργήθηκε. Αντικαταστάθηκε με αύξηση των εισφορών. Και από τα 19 εκ. πήγαμε στα 700 εκ.”.

Όσον αφορά στην υπόθεση της Novartis, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε: “Αν γίνει δίωξη για παθητική δωροδοκία, θα κάνω προσφυγή στο αρμόδιο συμβούλιο για αναγνώριση της παραγραφής όπως προβλέπεται στο άρθρο 86 του Συντάγματος και μετά μήνυση για κατάχρηση εξουσίας σε όποιον το αποφάσισε. Εάν το ερευνούν, την παθητική δωροδοκία, είναι παράνομοι”.

Τέλος, αναφέρθηκε στο ΕΛΚ (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα) λέγοντας τα παρακάτω:

“Ο Ορμπαν είναι προφανώς πετυχημένος πρωθυπουργός για να παίρνει τα ποσοστά που παίρνει αλλά διαφωνώ με πρακτικές του, ειδικά ως προς τις παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη. Στην ΕΕ μόνο ο Τσίπρας μοιάζει στον Ορμπαν. Αλλά ο ένας θα πάρει σκάρτο 20% και ο άλλος φτάνει στο 60%. Υπάρχει κύμα ευρωσκεπτικισμού το οποίο δεν πρέπει να το χαρίσουμε στον Σαλβίνι. Ο Σαλβίνι και το Κίνημα των 5 Αστέρων είναι ο Τσίπρας της Ιταλίας. Ο Τσίπρας είναι και με την Αριστερά και με την Ακροδεξιά και με όλα. Τώρα που έχει την Κουντουρά και τον Κουίκ είναι καλός ο Παττακός. Μόνο εμένα κατήγγειλε για την επιστολή του Παττακού. Είδατε καμία ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για ομοφοβικά και σεξιστικά της κας Μεγαλοοικονόμου; Με έθιξε το σχόλιό της”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα