Γεωργιάδης: Εκλογές ακόμη και την επόμενη Κυριακή

Άδ. Γεωργιάδης
Άδ. Γεωργιάδης EUROKINISSI

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μίλησε για το αίτημα για πρόωρες εκλογές, την κατάτμηση της Β' Αθηνών αλλά και τις επαφές Παπανδρέου

Για το αίτημα πρόωρων εκλογών αλλά και την επόμενη μέρα σε περίπτωση που επικρατήσει το κόμμα του, μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7, στους 88,6, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

«Εμείς ζητάμε την επόμενη Κυριακή εκλογές» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, διευκρινίζοντας όμως ότι: «Ακόμη και με αυτοδυναμία χρειαζόμαστε ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις».

ADVERTISING

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δήλωσε «αντίθετος με ό,τι λέει ο κ. Μίχαλος», ο οποίος είναι αντίθετος με τη διεξαγωγή εκλογών τώρα. «Στόχος είναι μια μεγάλη νίκη και να επαναπατρίσουμε όλους τους νεοδημοκράτες» είπε και εξέφρασε την εκτίμηση ότι: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση δημιουργίας κόμματος δεξιά της ΝΔ».

Σχετικά με την κατάτμηση της Β' Αθηνών εκλογικής περιφέρειας σχολίασε ότι δεν συζητούν για μεμονωμένη αλλαγή, παρά μόνο αν ανοίξει γενικά το θέμα του εκλογικού νόμου.

Ο Αδ. Γεωργιάδης έκανε επίσης λόγο για παιχνίδι μεταξύ Τσίπρα-Αντώναρου, λέγοντας ότι «γι' αυτό και οι συνεντεύξεις Αντώναρου στην ΕΡΤ».

Τέλος, σχολίασε τις επαφές του Γιώργου Παπανδρέου για το Σκοπιανό λέγοντας ότι «γίνονται για κάποιες πρωτοβουλίες για την σοσιαλιστική διεθνή». «Κανένα κλίμα δεν δημιουργείται» είπε.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η ΝΔ λέει όχι στο σπάσιμο της Β’ Αθήνας και της Αττικής

Μητσοτάκης: Βέβαιος ότι οι εθνικές θα γίνουν πριν τις αυτοδιοικητικές

Ευάγγελος Αντώναρος: Ο Κώστας Καραμανλής είναι το μόνο μεγάλο εθνικό κεφάλαιο

SHARE:

24Media Network