Ο Γεωργιάδης της Ένωσης Κεντρώων κλείνει το μάτι στη ΝΔ

Ο Γεωργιάδης της Ένωσης Κεντρώων κλείνει το μάτι στη ΝΔ
Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης Eurokinissi

Τη διάθεση του για μετεκλογική συνεργασία και δη άνευ όρων με τη ΝΔ εξέφρασε ο βουλευτής της ΕΚ και θετός γιος του Βασίλη Λεβέντη μιλώντας στο γαλάζιο συνέδριο. “Δεν ζητάμε υπουργεία, δεν καιγόμαστε για καρέκλες αλλά για μεταρρυθμίσεις” τόνισε.

Σαφέστατο άνοιγμα συνεργασίας στη Νέα Δημοκρατία έκανε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης μιλώντας στο γαλάζιο συνέδριο.

Οι δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη, ο οποίος έδειξε διάθεση για μετεκλογική συνεργασία και δη άνευ όρων, συζητήθηκαν πολύ μεταξύ των συνέδρων καθώς ερμηνεύθηκαν ποικιλοτρόπως, δεδομένου ότι ο βουλευτής που είναι και θετός γιος του Βασίλη Λεβέντη φέρεται να έχει και προσωπικές φιλοδοξίες για το μέλλον.

“Είμαστε έτοιμοι έχουμε διαλέξει τον δύσκολο δρόμο και πολλές φορές δεν γινόμαστε αρεστοί ακόμη και στους ίδιους μας τους ψηφοφόρους. Ο σκοπός μας δεν είναι να χαϊδεύουμε αυτιά αλλά ο σκοπός μας είναι να είμαστε χρήσιμοι. Αν και εσείς θεωρείτε το ίδιο και είσαστε έτοιμοι ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρόν. Απομονώστε όλες τις παλαιοκομματικές φωνές του παρελθόντος δείξτε έμπρακτα ότι είσαστε και εσείς σε αυτή την πορεία της αλλαγής νοοτροπίας. Το πρόγραμμα μας το γνωρίζετε” είπε απευθυνόμενος στα στελέχη της ΝΔ ο κ.Γεωργιάδης.

“Το 2015 στείλαμε στον κ. Τσίπρα τις θέσεις μας το πρόγραμμα μας και τα σημεία της Ένωσης Κεντρώων και ο κ. Τσίπρας το πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων και οδήγησε τη χώρα στη φτωχοποίηση” σχολίασε ο βουλευτής της ΕΚ.

“Μπροστά στο συμφέρον της χώρας εμείς δεν λογαριάζουμε ούτε χρώματα, ούτε κόμματα, ούτε παρελθόν. Πραγματικά αν ενστερνίζεστε τις θέσεις της Ένωσης Κεντρώων αλλά και τις κόκκινες γραμμές μας είμαστε εδώ για να αλλάξουμε τη χώρα και θα μας βρείτε στο πλευρό σας” δήλωσε ανοίγοντας πόρτα συνεργασίας, αλλά τόνισε: “Όχι όμως σαν δεκανίκι, σαν ισότιμο συζητητή στο διάλογο να είμαστε κοντά σας και να βοηθήσουμε. Δεν ζητάμε Υπουργεία, δεν καιγόμαστε για καρέκλες. Για μεταρρυθμίσεις καιγόμαστε. Για να γλιτώσουμε τα παιδιά μας. Γνωρίζω ότι αυτό που ζητάω είναι δύσκολο και χρειάζεται ριζικές αλλαγές. Εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν και όλοι σας εδώ το γνωρίζετε πάρα πολύ καλά. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε”.

Οι δηλώσεις του κ.Γεωργιάδη έρχονται στον απόηχο δηλώσεων του έτερου βουλευτή της ΕΚ Γιάννη Σαρίδη σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος, καθώς ο κ.Σαρίδης είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει τον προϋπολογισμό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα