Γεωργιάδης: Μέχρι τέλος του χρόνου θα απορροφηθούν στον χώρο της υγείας όλοι οι καθηγητές τεχνικών λυκείων που μπήκαν σε διαθεσιμότητα

Ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης αγορεύει κατα την διάρκεια της συζήτησης επικαιρων ερωτήσεων στην Βουλή την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012.   (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης αγορεύει κατα την διάρκεια της συζήτησης επικαιρων ερωτήσεων στην Βουλή την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Τι δήλωσε ο υπουργός Υγείας για τους καθηγητές τεχνικών λυκείων του υπουργείου που μπήκαν σε διαθεσιμότητα

"Να μην υπάρχει η παραμικρή αγωνία για κανέναν εργαζόμενο, θα έχουν όλοι δουλειά", διαβεβαίωσε στη Βουλή ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ενημερώνοντας τους βουλευτές για θέματα της αρμοδιότητας του.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι μέχρι τέλη Νοεμβρίου θα ξεκινήσει και η τρίτη φάση της κινητικότητας που θα αφορά καθηγητές τεχνικών λυκείων και προέρχονται από το υπουργείο Παιδείας, οι οποίοι θα απορροφηθούν στον χώρο της υγείας πριν το τέλος του χρόνου.

Όπως εξήγησε ο υπουργός Υγείας μόλις ολοκληρωθεί η πρώτη φάση της κινητικότητας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα γίνει η δεύτερη που θα καλύψει τα κενά και τις ελλείψεις στην επαρχία.

"Αφού ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία θα ξεκινήσει μέχρι τέλη Νοεμβρίου, η τρίτη φάση της κινητικότητας που θα αφορά καθηγητές τεχνικών λυκείων οι οποίοι προέρχονται από το υπουργείο Παιδείας και θα καλύψουν τα κενά στο σύστημα υγείας. Οι έχοντες πτυχίο που έχουν σχέση με τον χώρο υγείας θα απορροφηθούν άπαντες, πριν το τέλος του έτους από το υπουργείο υγείας", διαβεβαίωσε ο κ. Γεωργιάδης.

SHARE:

24Media Network