Γεροβασίλη: Δεν αποτελούν έκπληξη τα όσα δηλώνει ο Καμμένος

Γεροβασίλη: Δεν αποτελούν έκπληξη τα όσα δηλώνει ο Καμμένος
Η Όλγα Γεροβασίλη με στελέχη της ΕΛΑΣ στην Κρήτη

Η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη από την Κρήτη όπου βρέθηκε τόνισε πως οι διαφορές με τους ΑΝΕΛ είναι δεδομένες εξ' αρχής αλλά είπε πως αυτό θα συμβαίνει απ' εδώ και πέρα αφού δεν θα υπάρχουν μονοκομματικές κυβερνήσεις.

Χωρίς να στοχοποιεί τον κυβερνητικό εταίρο αλλά κάνοντας σαφείς τις υπάρχουσες διαφορές μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, σχολίασε η Όλγα Γεροβασίλη τις τελευταίες εξελίξεις στον κυβερνητικό συνασπισμό, από το Ρέθυμνο όπου βρέθηκε για την τελετή παράδοσης στην Ελληνική Αστυνομία των οχημάτων που δώρησε η οικογένεια Λεμπιδάκη.

Χαρακτηριστικά όσων αφορά την παραίτηση Κοτζιά από το Υπουργείο Εξωτερικών και την ανάληψη των καθηκόντων από τον πρωθυπουργό, η κα Γεροβασίλη είπε ότι “ο Νίκος Κοτζιάς συνέβαλε στην αναβάθμιση της γεωπολιτικής θέσης της χώρας με την δουλειά που έκανε στο Υπουργείο Εξωτερικών. Η πολιτική της κυβέρνησης συνεχίζεται και σηματοδοτεί αυτό που δήλωσε κι ο πρωθυπουργός για την ολοκλήρωση της συμφωνίας των Πρεσπών”.

Όσον αφορά ωστόσο στους ενδεχόμενους “τριγμούς” στη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες δήλωσε ότι “για μας δεν αποτελούν έκπληξη τα όσα δηλώνει ο Πάνος Καμμένος, είναι γνωστές εξ΄αρχής οι διαφωνίες μας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ωστόσο είναι σημαντικό να αντιληφθούμε τα σημεία που διαφοροποιούμαστε και επειδή έχουν παρέλθει οι μονοκομματικές κυβερνήσεις και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, θα πρέπει να υπάρξει ανοχή στην διαφορετικότητα στις συγκυβερνήσεις”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα