Γεροβασίλη: Τεράστιος μύθος ότι η πολιτική ηγεσία δεν αφήνει την αστυνομία να κάνει την δουλειά της στα Εξάρχεια

Γεροβασίλη: Τεράστιος μύθος ότι η πολιτική ηγεσία δεν αφήνει την αστυνομία να κάνει την δουλειά της στα Εξάρχεια
Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, Eurokinissi

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη εκτίμησε ότι κάτι τέτοιο διαδίδεται από στελέχη της Αστυνομίας και συνδικαλιστές είτε για να πλήξουν την πολιτική ηγεσία του υπουργείου για αντιπολιτευτικούς λόγους, είτε "το λένε και κάποιοι που θέλουν να κρύψουν την δική τους ανικανότητα".

«Τεράστιος μύθος ότι η πολιτική ηγεσία δεν αφήνει την αστυνομία να κάνει την δουλειά της στα Εξάρχεια» τόνισε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη απαντώντας σε σχετική αναφορά του Ανδρέα Λοβέρδου για άρνηση της τροχαίας να παρέμβει σε τροχαίο που συνέβη στα Εξάρχεια. Η Όλ. Γεροβασίλη επισήμανε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ που μετέφερε στην Βουλή την σχετική μαρτυρία φίλου του ότι «δεν έχει απαγορευτεί ποτέ στην Ελληνική Αστυνομία να κάνει οποιαδήποτε επιχείρηση στα Εξάρχεια».

Η Όλ. Γεροβασίλη υπογράμμισε ότι «θα διαταχθεί αμέσως προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί αν κάποιος είπε σε αξιωματικό της τροχαίας να μην κάνει την δουλειά του». Η Όλ. Γεροβασίλη καταφέρθηκε εναντίον στελεχών της Αστυνομίας και συνδικαλιστών που υποστηρίζουν ότι υπάρχουν πολιτικές εντολές η Αστυνομία να μην επιχειρεί στα Εξάρχεια. Η Όλ. Γεροβασίλη εκτίμησε ότι αυτό διαδίδεται από τα συγκεκριμένα άτομα είτε για να πλήξουν την πολιτική ηγεσία του υπουργείου για αντιπολιτευτικούς λόγους, είτε «το λένε και κάποιοι που θέλουν να κρύψουν την δική τους ανικανότητα».

Συνδικαλιστές της Αστυνομίας έχουν να πάνε στην δουλειά 20 χρόνια

Η Όλ. Γεροβασίλη έκανε λόγο για «συνδικαλιστές της Αστυνομίας που έχουν να πάνε στην δουλειά 20 χρόνια και παρόλα αυτά ξέρουν ποιον δεν αφήνει η πολιτική ηγεσία να κάνει την δουλειά του». Η Όλ. Γεροβασίλη αναφέρθηκε στην αστυνομική επιχείρηση που διεξάγεται από χθες στα Εξάρχεια κι έχει ήδη οδηγήσει σε επτά συλλήψεις ατόμων που εμπλέκονται σε εμπόρια ναρκωτικών «πάνω στην Πλατεία Εξαρχείων».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα