Για νέο κομματικό κράτος και προπαγάνδα καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ

Για νέο κομματικό κράτος και προπαγάνδα καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ

Με αφορμή την επαναλειτουργία της ΕΡΤ η Συγγρού εξαπέλυσε χθες σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση. Στο επιτελείο Σαμαρά επικρατεί η ανησυχία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί δική του πελατεία στο δημόσιο, σε βάρος άλλων εκλογικών ομάδων που παραδοσιακά πρόσκειντο στην κεντροδεξιά

Η σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε χθες η Συγγρού στην κυβέρνηση με αφορμή την επαναλειτουργία της ΕΡΤ δεν έχει να κάνει μόνο με την επιμονή της γαλάζιας ηγεσίας να υπερασπιστεί την απόφαση που είχε λάβει για “μαύρο” στο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα, αλλά και με την ανησυχία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί δική του “πελατεία” στο δημόσιο, σε βάρος άλλων εκλογικών ομάδων, που παραδοσιακά πρόσκειντο στην κεντροδεξιά.

“Θαυμάσαμε την ανεξάρτητη, ακηδεμόνευτη και ακομμάτιστη «νέα» ΕΡΤ. Αφού έδωσε το σύνθημα για την έναρξη του προγράμματος η κα Κωνσταντοπούλου, παρέλασε από το πρωί το μισό υπουργικό συμβούλιο, μαζί με τους Γενικούς Γραμματείς, συνεχίστηκε το πρόγραμμα με σύνδεση με τον επίσης ακομμάτιστο ραδιοφωνικό σταθμό «στο Κόκκινο» για την ενίσχυση του πλουραλισμού και της πολυφωνίας. Θα κοστίσει, βέβαια, αρκετά παραπάνω στον ελληνικό λαό, αλλά θα απολαύσει την κομματική προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ σε όλο της το μεγαλείο. Αν ήταν άλλοι θα ντρέπονταν, αλλά αυτοί δεν έχουν καμία ντροπή”, ανέφερε χθες χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Η φοροκαταιγίδα σε βάρος της μεσαίας τάξης που καταγγέλλει η Ν.Δ σε όλο και υψηλότερους τόνους, εκτιμάται από γαλάζια στελέχη ότι θα επιβληθεί προκειμένου να χρηματοδοτηθεί το “νέο κομματικό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ”, όπως λένε.

Με τον τρόπο αυτό οι γαλάζιοι θέλουν να επανασυσπειρώσουν εκλογικές ομάδες, που είχαν απομακρυνθεί από τη Ν.Δ τα προηγούμενα δύο χρόνια ακριβώς λόγω της φορολογικής πολιτικής και να ενεργοποιήσουν στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα αντανακλαστικά στη λογική του κοινωνικού αυτοματισμού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΕΡΤ και ενημέρωση

SHARE: