Γιάννης Βούρος: "Γελοία υποκείμενα" οι μαθήτριες που διακωμώδησαν την παρέλαση

Ο Γιάννης Βούρος
EUROKINISSI

"Δυστυχώς τη χθεσινή μεγαλειώδη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο μας, της Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας στιγμάτισε μια μικρή μερίδα γελοίων υποκειμένων" γράφει οργισμένος ο Γιάννης Βούρος

Την οργή του δημάρχου Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρου προκάλεσε η παρέλαση "αλά Monty Python" των μαθητριών, για την 28η Οκτωβρίου.

Ο ίδιος καταφέρθηκε εναντίον τους με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, χαρακτηρίζοντάς τες "γελοία υποκείμενα", ενώ σημειώνει πως έχει ξεκινήσει η "ταυτοποίηση αυτών των αξιολύπητων νεαρών κοριτσιών", "καθώς ο Δήμος υποχρεούται να υπερασπιστεί στο ακέραιο την αξιοπρέπειά του".

ADVERTISING

Η ανακοίνωσή του όπως διατυπώθηκε στο Facebook στη σελίδα Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία - Γιάννης Βούρος:

"Δυστυχώς τη χθεσινή μεγαλειώδη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο μας, της Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας στιγμάτισε μια μικρή μερίδα γελοίων υποκειμένων χλευάζοντας και προσβάλλοντας τη μνήμη των πεσόντων στο έπος του '40 και μάλιστα υπό τη σκέπη της ελληνικής σημαίας. Τα άτομα αυτά φορώντας στολή παρέλασης παρεισέφρησαν από κάποιο στενό της Λεωφόρου Δεκελείας ανάμεσα στα σχολεία της πόλης που παρήλαυναν κανονικά. Η ταυτοποίηση αυτών των αξιολύπητων νεαρών κοριτσιών έχει ξεκινήσει καθώς ο Δήμος υποχρεούται να υπερασπιστεί στο ακέραιο την αξιοπρέπειά του".

Τα επίμαχα πλάνα:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Νέα Φιλαδέλφεια: Μαθήτριες διακωμώδησαν την παρέλαση αλά Monty Python

SHARE:

24Media Network