Γιώργος Καρασμάνης: Παρενέβη μέσω τηλεφώνου στη Βουλή ενώ οδηγούσε στην Εθνική Οδό

Γιώργος Καρασμάνης
Γιώργος Καρασμάνης EUROKINISSI

Ο Γιώργος Καρασμάνης, κατά την τηλεφωνική του παρέμβαση, παραδέχτηκε ότι παρακολουθούσε τη συνεδρίαση της Βουλής από το κινητό, ενώ οδηγούσε στην Εθνική Οδό.

Έγινε και αυτό στην ελληνική Βουλή. Η τηλεφωνική παρέμβαση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Καρασμάνη, ενώ εκείνος οδηγούσε -όπως παραδέχτηκε- άφησε άφωνους τους βουλευτές που συμμετείχαν στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων.

Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής παρενέβη ζωντανά στη συνεδρίαση ενώ οδηγούσε στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, κάτι που ο ίδιος ομολόγησε κατά την τηλεφωνική του παρέμβαση.

ADVERTISING

"Οδηγώ και παρακολουθώ τη συνεδρίαση αδιαλλείπτως. Μάλιστα στο ένα χέρι έχω το κινητό και στο άλλο το τιμόνι", είπε ο Γιώργος Καρασμάνης, θέλοντας να απαντήσει στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδη, που παρατήρησε την απουσία πολλών βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος από τη συνεδρίαση.

"Δεν δέχομαι αυτό που λέει ο κ. Αλεξιάδης. Είναι ευγενής, δεν μπορεί να λέει ότι δεν είναι βουλευτές εκεί. Εγώ οδηγώ και παρακολουθώ τη συνεδρίαση αδιαλλείπτως. Μάλιστα στο ένα χέρι έχω το κινητό και στο άλλο το τιμόνι", κατέληξε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βουλή, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ

24Media Network