Γκλέτσος για Γλέζο: Ο επαγγελματίας ήρωας – πράκτορας είναι σε διατεταλμένη υπηρεσία;

θα παρουσιάσει αύριο,  
Ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, παρουσιάζει τις βασικές αρχές του πολιτικού φορέα "Τελεία" σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο "Αμαλία", την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014. 
(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
θα παρουσιάσει αύριο, Ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, παρουσιάζει τις βασικές αρχές του πολιτικού φορέα "Τελεία" σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο "Αμαλία", την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Πώς σχολιάζει η Τελεία του Απόστολου Γκλέτσου την "συγγνώμη" του Μανώλη Γλέζου

Ανακοίνωση, με πολλά υπονοούμενα, εξέδωσε την Δευτέρα (23/02) η Τελεία του Απόστολου Γκλέτσου αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του Μανώλη Γλέζου και την "συγγνώμη" του για τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους.

Ο κ. Γκλέτσος μάλιστα χαρακτηρίζει "ήρωα - πράκτορα" τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ερωτώμενος παράλληλα "αν είναι σε διατεταλμένη υπηρεσία ή συμβαίνει κάτι άλλο".

"Συνεχίζεται το γαϊτανάκι των αποκαλύψεων, σε ότι αφορά τις ανίερες συμμαχίες. Ο κ. Γλέζος, ο επαγγελματίας ήρωας – πράκτορας είναι σε διατεταλμένη υπηρεσία ή συμβαίνει κάτι άλλο; Μένει να το παρακολουθήσουμε" αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Τελείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γλέζος: Ζητώ συγγνώμη από τον Ελληνικό Λαό που συνήργησα στον συμβιβασμό

Ζουγανέλης σε Γλέζο: Μανώλη, δες τον Αλέξη σαν εγγόνι σου, μην δίνεις πάτημα στους φαιδρούς εθνικούς μειοδότες

Σακελλαρίδης: Σεβόμαστε τον Γλέζο, αλλά η δήλωσή του ήταν άστοχη και λανθασμένη

Κατρούγκαλος: Ο Μανώλης Γλέζος έχει απόλυτο δικαίωμα να έχει άδικο

SHARE:

24Media Network