Γλαβίνας: Η επίδειξη πλούτου από τον κ. Κασσελάκη είναι ασέβεια προς τους πολίτες

Διαβάζεται σε 2'
ΠΑΣΟΚ
ΠΑΣΟΚ EUROKINISSI

Κακόγουστο σόου χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής τη συζήτηση που ξεκίνησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για το πόθεν έσχες.

«Η επίδειξη πλούτου είναι ασέβεια προς τους πολίτες» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Θανάσης Γλαβίνας για το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασελλάκη.

Χαρακτήρισε κακόγουστο σόου τη συζήτηση που ξεκίνησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία -όπως ανέφερε- συνδράμει και η ΝΔ. «Αποπροσανατολίζει από τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών», σημείωσε, ενώ τόνισε πώς το ΠΑΣΟΚ είναι πάντα υπέρ της διαφάνειας και ό,τι προβλέπει ο νόμος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καυτηρίασε ως μικροπρέπεια και αλαζονεία τα όσα είπε ο κ. Κασσελάκης για τον Ανδρέα Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ στην ομιλία του, στο Ηράκλειο. «Οι δημοκρατικοί πολίτες της Κρήτης επιλέγουν τη γνήσια προοδευτική παράταξη», προσέθεσε. Επίσης, κατέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ για τη πρόταση να γίνει dabate ανάμεσα στον κ. Κασσελλάκη και τον Κυριάκο Μητσοτάκh, επισημαίνοντας ότι όταν το ΠΑΣΟΚ ζήτησε να γίνει για τα ουσιαστικά ζητήματα αρνήθηκαν. «Διευκολύνουν και βγάζουν λάδι τη ΝΔ», τόνισε.

Ο Θανάσης Γλαβίνας εξέφρασε ξανά την αισιοδοξία ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα αυξήσει σημαντικά τα ποσοστά του και πως η καλύτερη δημοσκόπηση είναι η επαφή με τον κόσμο. Κάλεσε τους πολίτες να στείλουν μήνυμα δημοκρατικής συμμετοχής και με τη παρουσία στη κάλπη, ψηφίζοντας το ΠΑΣΟΚ, να υψώσουν τείχος στην Ακροδεξιά.

Ο κ. Γλαβίνας σχολίασε τις υπέρογκες αυξήσεις στο ρεύμα επικρίνοντας τη κυβέρνηση της ΝΔ για ανικανότητα κι αποτυχία στην μείωση της ακρίβειας με αποτέλεσμα να πληρώσουν οι πολίτες το μάρμαρο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα