Γλέζος: "Έχουμε ευθύνη που δεν έχουμε πείσει τον κόσμο να ρίξει την κυβέρνηση"

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια στο Προεδρικό Μέγαρο με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Αλέξη Τσίπρα και το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μανώλη Γλέζο την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013. Στη φωτογραφία, δηλώσεις Αλέξη Τσίπρα και Μανώλη Γλέζου μετά τη συνάντηση.
(EUROKINISSI)
Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια στο Προεδρικό Μέγαρο με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Αλέξη Τσίπρα και το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μανώλη Γλέζο την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013. Στη φωτογραφία, δηλώσεις Αλέξη Τσίπρα και Μανώλη Γλέζου μετά τη συνάντηση. (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ευθύνες σε όλους, που δεν έχει πειστεί ο πολίτης να ρίξει την κυβέρνηση ακόμα, καταλόγισε ο Μανώλης Γλέζος (Vid)

"Έχουμε ευθύνη που δεν έχουμε πείσει τον κόσμο να ρίξει την κυβέρνηση", δήλωσε ο Μανώλης Γλέζος συμπληρώνοντας μάλιστα πως την πρωταρχική ευθύνη την έχει ο ίδιος.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την Ρένα Δούρου συμμετείχε στις εκδηλώσεις μνήμης για το ολοκαύτωμα της Βιάννου αλλά και στο συνέδριο για τις Γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις, στην Κρήτη.

Από την πλευρά της η Ρένα Δούρου, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα για το πρωτογενές πλεόνασμα παρατήρησε ότι "είναι εύκολο για οποιονδήποτε από μας να δει ότι όλα αυτά που επιχειρεί με τα τεχνάσματά του ο κ. Σταϊκούρας δεν υφίσταται και δεν ευσταθούν".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μήνυμα κριτικής και αυτοκριτικής από το Γλέζο

SHARE:

24Media Network