Η απάντηση Μπακογιάννη στον Τσίπρα για την ορκωμοσία Ερντογάν

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη
Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη EUROKINISSI

"Ευχαριστώ τον κ. Τσίπρα για την αναφορά στο όνομά μου. Ανέδειξε για μία φορά ακόμη την αιτία της παταγώδους αποτυχίας του σε θέματα εξωτερικής πολιτικής", σημείωσε η βουλευτής της ΝΔ, απαντώντας στον πρωθυπουργό. "Υποκριτικό το ενδιαφέρον της για τους Έλληνες στρατιωτικούς", το σχόλιο κυβερνητικών πηγών.

Απάντηση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για την αναφορά του στο όνομά της, με αφορμή την παρουσία της στην ορκωμοσία του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η βουλευτής της ΝΔ για τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Ευχαριστώ τον κύριο Τσίπρα για την σημερινή αναφορά στο όνομά μου. Ανέδειξε για μια ακόμα φορά την αιτία της παταγώδους αποτυχίας του σε θέματα εξωτερικής πολιτικής που δεν είναι άλλη από την βαθιά διχαστική του λογική ακόμα και σε εθνικά θέματα.

ADVERTISING

Όταν δύο Έλληνες αξιωματικοί εξακολουθούν και είναι φυλακισμένοι, μετά από 130 μέρες θα περίμενε κανείς από τον πρωθυπουργό να καλοδεχθεί οποιαδήποτε προσπάθεια και δη από Έλληνα πολιτικό, ο οποίος θα μπορούσε να συμβάλει στην επίλυση του θέματος που ταλανίζει όλους τους Έλληνες. Λυπάμαι γιατί ο χθεσινός Καμμένος και ο σημερινός Τσίπρας επιβεβαιώνουν ότι η αποτυχία έχει όνομα και διεύθυνση».

Υ.Γ.  Ας μην ανησυχεί ο κ. Τσίπρας. Όλες οι προσπάθειες που καταβάλλουμε, έχουν ως στόχο την απελευθέρωση των δύο αξιωματικών τώρα και όχι όταν γίνει πρωθυπουργός ο  Κυριάκος Μητσοτάκης".

Μαξίμου: Υποκριτικό το ενδιαφέρον της για τους δύο Έλληνες

"Ευχαριστούμε την κα Μπακογιάννη για την αμήχανη απάντησή της. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι το λιγότερο υποκριτικό η κα Μπακογιάννη να κάνει λόγο για διχαστικές λογικές, όταν υπό καθοδήγηση του κ. Σαμαρά πρωταγωνιστεί στην επιχείρηση διαστρέβλωσης και υπονόμευσης της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής", απαντούν κυβερνητικές πηγές.

"Το ίδιο όμως υποκριτικό είναι και το ενδιαφέρον της για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς. Και θα πρέπει να μας εξηγήσει πώς ακριβώς υπηρετείται ο στόχος της απελευθέρωσής τους, με τη συμμετοχή σε πολιτικές φιέστες στην Τουρκία. Διότι, άλλο οι διπλωματικοί δίαυλοι και άλλο οι δημόσιες σχέσεις στις οποίες είναι συνηθισμένη ως γνήσιο τέκνο της πολιτικής ελίτ.

Υ.Γ. Η κα Μπακογιάννη καλό θα είναι να μην εμπλέκει την οίηση και τις προσωπικές της επιδιώξεις με την εξωτερική πολιτική". 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ντόρα Μπακογιάννη, Αλέξης Τσίπρας, Έλληνες στρατιωτικοί, Τουρκία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βολές Τσίπρα κατά ΣΕΒ για συντάξεις και κατά Ντόρας για Ερντογάν

SHARE:

24Media Network