Η ασυλία του Πάνου Καμμένου νέο πεδίο αντιπαράθεσης με τον ΣΥΡΙΖΑ

Η ασυλία του Πάνου Καμμένου νέο πεδίο αντιπαράθεσης με τον ΣΥΡΙΖΑ
Ο Νίκος Κοτζιάς και ο Πάνος Καμμένος Eurokinissi

Στην κυβέρνηση ελπίζουν, όταν φτάσει στη Βουλή η δικογραφία από τη μήνυση Κοτζιά, ο πρώην υπουργός Άμυνας να ζητήσει μόνος του την άρση της. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υβρίζει τον πρώην ΥΠΕΞ δεν απαντάει όμως επί της ουσίας στη δήλωσή του ότι «τα ήξερε όλα» για το Σκοπιανό.

Η σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε με tweet στον Νίκο Κοτζιά ο Πάνος Καμμένος, δεν απαντά στην ουσία των καταγγελιών του πρώην υπουργού Εξωτερικών, κρατά όμως ανοιχτό το μέτωπο που έχει ανοίξει μετά την αποχώρησή του από την κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Όλα τα ήξερε» δήλωσε για τον Π. Καμμένο στη Realnews και τον Φοίβο Κλαυδιανό ο Ν. Κοτζιάς. «Είχε ψηφίσει τις προγραμματικές της κυβέρνησης Τσίπρα, που ήδη τον Ιανουάριο του 2015 έθεταν ως στόχο την υλοποίηση μιας πολιτικής σύνθετης ονομασίας. Το ίδιο είχε κάνει και ως υφυπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή. Επιπλέον, είχε συμφωνήσει εξ αρχής να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση με στόχο να κλείσει το θέμα. Γνώριζε, δε, ότι αυτή η Συμφωνία είχε χρονοδιαγράμματα».

«Βρήκε ευκαιρία ο προδότης της Μακεδονίας, ο Πήλιος Γούσης που προσφέρει συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, να μου επιτεθεί ενώ αναρρώνω. Μόλις με τη βοήθεια του Θεού επανέλθω θα αποκαλύψω σε όλο τον Ελληνικό λαό τα βαριά του εγκλήματα που θα τον οδηγήσουν στα δεσμά», έγραψε στο twitter ο Πάνος Καμμένος, χωρίς όμως να απαντήσει για την …ταμπακιέρα.

Η απάντηση του Π. Καμμένου στον Ν. Κοτζιά αποτελεί για τους γνωρίζοντες … ζέσταμα για όταν φτάσει στη Βουλή η δικογραφία από τη μήνυση του πρώην υπουργού Εξωτερικών προς τον πρώην υπουργό Άμυνας. Μια δικογραφία που σε σύγκριση με το χρόνο που έφτασε στη Βουλή η δικογραφία Πολάκη από την καταγγελία Στουρνάρα, μάλλον δείχνει να καθυστερεί.

Η Βουλή θα κληθεί να άρει την ασυλία του Πάνου Καμμένου, γεγονός που πετάει το μπαλάκι στο γήπεδο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θα πρέπει να ψηφίσει θετικά, καλύπτοντας και πολιτικά τον Νίκο Κοτζιά, γεγονός που θα προκαλέσει νέο κύκλο σφοδρής αντιπαράθεσης του προέδρου των ΑΝΕΛ με το Μέγαρο Μαξίμου.

Η Κουμουνδούρου, μάλιστα, μάλλον εύχεται να ζητήσει ο ίδιος ο Π. Καμμένος την άρση της ασυλίας του με τους συνεργάτες του ωστόσο να διαψεύδουν ότι προτίθεται να πράξει κάτι τέτοιο. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναμένεται να είναι έτοιμος να αναλάβει πλήρως τα καθήκοντά του μετά την επέμβαση ρουτίνας που έκανε, σύμφωνα με τις πληροφορίες αρχές της επόμενης εβδομάδας- το πιθανότερο σε δέκα ημέρες από σήμερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα