Η Χρυσή Αυγή απειλεί με μηνύσεις για την επέμβαση στα γραφεία της

Η Χρυσή Αυγή απειλεί με μηνύσεις για την επέμβαση στα γραφεία της

Για παράνομη εισβολή δυνάμεων καταστολής στα γραφεία της στο Πέραμα κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.

"Το καθεστώς του μνημονίου με προσωπική εντολή Σαμαρά, κατέλυσε τους νόμους και το Σύνταγμα. Δυνάμεις καταστολής, διμοιρίες ΜΑΤ και η κρατική ασφάλεια, παρουσία εισαγγελέα, εισέβαλλε παράνομα στα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος". αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.

"Σαν κοινοί εγκληματίες διέρρηξαν την είσοδο των γραφείων, διενήργησαν παράνομο έλεγχο, χωρίς να ενημερώσουν κανέναν από τους υπευθύνους και τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Ασφαλώς και δεν βρήκαν τίποτα επιλήψιμο και έφυγαν σαν τους κλέφτες. Στο σημείο έχουν αφήσει διμοιρίες ΜΑΤ και ομάδες ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ. Στο σημείο μετέβη άμεσα ο Συναγωνιστής, Βουλευτής Β’ Πειραιώς, Λαγός Ιωάννης, την ώρα που οι κρατικοί υπάλληλοι αποχωρούσαν κακήν κακώς. Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου καταθέτουν ήδη μηνύσεις κατά των παρανομήσαντων υπαλλήλων του κομματικού κράτους του μνημονίου, που αθέτησαν τον όρκο τους προς την Πατρίδα, για να εξυπηρετήσουν μικροκομματικά συμφέροντα. Οι παρανομίες και οι αθλιότητες που συνέβησαν σήμερα δεν θα περάσουν. Το ένοχο και αντιλαϊκό καθεστώς τρέμει την Χρυσή Αυγή και ξέρει ότι οι άθλιες μεθοδεύσεις του τελειώνουν", αναφέρει και τονίζει ότι "Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου βρίσκονται στην Εισαγγελία Πειραιά, όμως η αρμόδια εισαγγελέας υπηρεσίας, που έδωσε την εντολή για την διάρρηξη στην Τ.Ο. Περάματος έχει εξαφανιστεί. Αυτή τη στιγμή τα δικαστήρια του Πειραιά λειτουργούν χωρίς εισαγγελέα υπηρεσίας".

"Εκτός των άλλων μηνύουμε την συγκεκριμένη υπάλληλο και για παράβαση καθήκοντος, γιατί απουσιάζει από την θέση της εν ώρα υπηρεσίας", τονίζει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ταυτοποιήθηκαν τρεις από τις προσαγωγές στο Πέραμα για την επίθεση σε μέλη του ΚΚΕ

Δολοφονική επίθεση με λοστούς και καδρόνια από χρυσαυγίτες καταγγέλλει το ΚΚΕ

SHARE:

24Media Network