Η Χρυσή Αυγή επικροτεί την επίθεση σε Οικονόμου. Κατσώτης: 'Είστε δολοφόνοι και τομάρια'

Συζήτηση στη Βουλή, για τις αιτήσεις άρσης της ασυλίας  των Βουλευτών Ηλία Κασιδιάρη και Κωνσταντίνου Καραγκούνη, την Τρίτη 12 Μαΐου 2015.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση στη Βουλή, για τις αιτήσεις άρσης της ασυλίας των Βουλευτών Ηλία Κασιδιάρη και Κωνσταντίνου Καραγκούνη, την Τρίτη 12 Μαΐου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

"Θέρισε αυτά που έσπειρε", είπε προκλητικά ο Χρήστος Παππάς παρουσία μάλιστα του Βασίλη Οικονόμου. Σκληρή απάντηση από ΚΚΕ

Την ικανοποίησή της για τη βίαιη επίθεση στο Βασίλη Οικονόμου εξέφρασε προκλητικά η  Χρυσή Αυγή στη Βουλή προκαλώντας για μια ακόμη φορά την αντίδραση των υπολοίπων κομμάτων.

Η Χρυσή Αυγή βρήκε την ευκαιρία να επικροτήσει για μία ακόμη φορά τη βία όταν ο πρόεδρος της επιτροπής κοινωνικών υποθέσεων Νίκος Μανιός κάλεσε όλες τις πτέρυγες να καταδικάσουν την επίθεση στον Βασίλη Οικονόμου παρουσία του βουλευτή. Ο χρυσαυγίτης Χρήστος Παππάς δήλωσε μεν ότι καταδικάζει αλλά στη συνέχεια ανέτρεψε ουσιαστικά τη θέση του δηλώνοντας προκλητικά ότι ο κ. Οικονόμου «θέρισε αυτά που έσπειρε» και τον χαρακτήρισε «γυρολόγο» και μέλος «συμμορίας».

Οι δηλώσεις του χρυσαυγίτη βουλευτή προκάλεσαν την έντονη αντίδραση όλων των πτερύγων και κυρίως του βουλευτή του ΚΚΕ, Χρήστου Κατσώτη, ο οποίος απάντησε στη Χρυσή Αυγή. «Είστε δολοφόνοι και τομάρια» είπε ο κ. Κατσώτης προς τον Χρήστο Παππά. Σημειώνεται ότι ο κ. Παππάς προέβη σε αντίστοιχες δηλώσεις υπεράσπισης της βίας και στην Ολομέλεια της Βουλής. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χρυσή Αυγή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επίθεση σε Β. Οικονόμου: οι ΑΝΕΛ στοχοποιούν την ανεργία και το Ποτάμι την Αριστερά

Ο Βασίλης Οικονόμου περιγράφει τη στιγμή του ξυλοδαρμού του

Επίθεση στον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

SHARE:

24Media Network