Η "Δημοκρατία" από αυτή την Κυριακή στα περίπτερα

Η "Δημοκρατία" από αυτή την Κυριακή στα περίπτερα

Πλούσια σε δώρα και προσφορές, αλλά και με άκρως αποκαλυπτικό περιεχόμενο και θέματα ποικίλης ύλης κυκλοφορεί σήμερα Κυριακή 4/12 η πρώτη έντυπη έκδοση της εφημερίδας "Δημοκρατία". Κάθε Κυριακή στα περίπτερα (Vid)

Από αυτή την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου και κάθε Κυριακή η εφημερίδα " Δημοκρατία " θα συντροφεύει το αναγνωστικό κοινό.

Αφού δοκιμάστηκε με επιτυχία στην καθημερινή ενημέρωση, πλέον στα περίπτερα κάθε Κυριακή θα βρίσκετε την πλούσια έκδοσή της.

"Τα απόρρητα πρακτικά από τη σύσκεψη των αρχηγών", είναι το πρώτο θέμα στο Κυριακάτικο ντεμπούτο της και τολμά να αποκαλύψει τις μπλόφες, τα διλήμματα και τις προσωπικές επιθέσεις.

Ακόμα, στην Κυριακάτικη Δημοκρατία έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε για τη μάστιγα των νεόπτωχων που χτυπά την πόρτα της χώρας και τα συσσίτια που οργανώνονται ακόμα και στην Εκάλη.

Μην χάσετε ακόμα, "τα σενάρια για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ", "τις διεργασίες της νέας κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου", αλλά και τα "άγνωστα ρουσφέτια του Λουκά στη Φώφη και τον Μ. Παπαϊωάννου". Τί τους έδωσε και τί εισέπραξε ως αντάλλαγμα.

Μία πλούσια θεματολογία και έξτρα ένθετα αφιερώματα στην Οικονομία και την Κοινωνία, μόνο στην Κυριακάτικη Δημοκρατία.

Μοναδικές προσφορές

Την πρώτη έκδοση της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου συνοδεύουν μοναδικές προσφορές.

Όσοι προμηθευτούν τη "Δημοκρατία", θα αποκτήσουν την σπάνια συλλογή 4 CDS "Ένας φίλος απ' τα παλιά", με αξέχαστα τραγούδια από την ωραία εποχή.

Επίσης, η "Δημοκρατία" σας προσφέρει την αρχαία ελληνική ιστορία σε πέντε πολυτελείς τόμους του National Geographic.

Μη χάσετε τον πρώτο τόμο.

SHARE:

24Media Network