Η ΕΡΤ στο επίκεντρο “μυστικής” ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ

Η ΕΡΤ στο επίκεντρο “μυστικής” ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ
Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου Eurokinissi

Παππάς και Φίλης διασταύρωσαν τα ξίφη τους στη συνεδρίαση, η οποία δεν ανακοινώθηκε, καθώς και στη Βουλή το πρωί υπήρξαν αιχμές, με τον Κωστόπουλο να τα ρίχνει όλα στην προηγούμενη διοίκηση.

Με θέμα την ΕΡΤ, την οργάνωση των εξορμήσεων και των περιοδιών αλλά και την Συντγαματική Αναθεώρηση συνεδρίασε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συνεδρίαση για το θέμα της ΕΡΤ είχε συμφωνηθεί να πραγματοποιηθεί στην προηγούμενη ΠΓ, ωστόσο η ημέρα και ώρα δεν ανακοινώθηκε ποτέ, προφανώς διότι το ζήτημα της ΕΡΤ προκαλεί εντάσεις. Αλλωστε στην τελευταία ΚΕ είχε υπάρξει και δημόσια αντιπαράθεση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά με τον πρώην υπουργό και μέλος της ΠΓ Νίκο Φίλη, ο οποίος έιχε χαρακτηρίσει το θέμα της ΕΡΤ ” κομβικό θέμα αριστερής διακυβέρνησης” και είχε αφήσει βαρύτατες αιχμές.

Σήμερα το πρωί εξάλλου στη Βουλή κατά την ακρόαση από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, είχε υπάρξει νέα αντιπαράθεση. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Βασίλης Κωστόπουλος “τα είχε ρίξει” όλα στην προηγούμενη διοίκηση Τσακνή, η οποια επίσης είχε διοριστεί από αυτή την κυβέρνηση. Ενώ στη συνέχεια η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία, που ανήκει στους 53+ είχε αφήσει έμμεσα καρφιά κατά Παππά λέγοντας: “Θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, υπάρχουν δημόσιες καταγγελίες τις οποίες ούτε μπορούμε αλλά ούτε και θέλουμε να αγνοήσουμε”. Για όσα πάντως έλαβαν χώρα στη Βουλή την ενημέρωση της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν ο κ.Παππάς και ο υφυπουργός Λευτέρης Κρέτσος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα