Η γυναίκα του Πατούλη φωτογραφήθηκε όπως της αρμόζει. ‘Απεχθάνομαι το στυλ του Βαρουφάκη’

Η γυναίκα του Πατούλη φωτογραφήθηκε όπως της αρμόζει. ‘Απεχθάνομαι το στυλ του Βαρουφάκη’

Η σύζυγος του Δημάρχου Αμαρουσίου, μετά το τρολάρισμα για το «χρυσό» σαλόνι τους, ποζάρει σε μια φωτογράφιση - υπερπαραγωγή και απαντά σε όλα. (Pics)

Πριν λίγες ημέρες, η οικογένεια Πατούλη είχε φωτογραφηθεί στο σαλόνι του σπιτιού της, στέλνοντας τις ευχές της για το νέο έτος.

Η φωτογράφηση προκάλεσε ποικίλα σχόλια.

Τώρα, η σύζυγος του δήμαρχου Αμαρουσίου φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Downtown και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων, λέει:

Σε αγγίζουν καθόλου τα σχόλια περί Barbie;

“Δεν μασάω καθόλου. Θα με ανησυχούσε αν σταματούσαν να λένε για εμένα. Εντάξει, το Barbie έχει καθιερωθεί. Αλλά το κλασσικό υποκοριστικό είναι το Πατούλαινα. Εδώ στις απονομές με προσφώνησαν έτσι…”.

Πώς γνωριστήκατε με τον σύζυγό σας;

“Είμαστε μαζί 30 χρόνια. Όταν είχα τελειώσει τις πανελλήνιες, είχα πάει διακοπές με μια φίλη μου στην Πάρο. Ήταν καλοκαιρινός και κεραυνοβόλος έρωτας. Ο Γιώργος τότε ήταν ορθοπεδικός χειρουργός. Προσέφερε έργο και ήταν πολύ καλός στη δουλειά του”.

Στο Dancing with the stars θα πηγαίνατε;

“Άνετα θα πήγαινα. Βέβαια, θα ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη για τον σύζυγό  μου. Δεν του αρέσει το Lifestyle”.

Δεν φαίνεται να σας επηρεάζει ιδιαίτερα η γνώμη του.

“Αφού είμαι μια κατηγορία από μόνη μου. Δεν μασάω. Αλλά ποτέ δεν με καταπίεσε. Ούτε στις στιλιστικές μου επιλογές”.

Τι δεν θα δεχόταν σε καμιά περίπτωση;

“Ξέρω ότι δεν θα του άρεσε να έκανα μια γυμνή ή αισθησιακή φωτογράφιση”.

Τελικά, ο σύζυγός σας μοιάζει με τον Τζορτζ Κλούνεϊ; (όπως έχει πει η ίδια στο παρελθόν).

“Ήταν κάτι που το είπα για πλάκα. Γιατί με εκνεύρισε η δημοσιογράφος που μου είπε ότι ο Βαρουφάκης είναι ο πιο ωραίος άντρας. Και της είπα: “Σιγά μωρέ τον Βαρουφάκη, εγώ έχω τον Πατούλη”.

Η φωτογράφηση στο Downtown:

 

 

 

 

“Απάντηση στους κακόβουλους” που τον κατέκριναν για την οικογενειακή φωτογραφία έδωσε και ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με ανάρτησή του στο facebook:

“ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥΣ

Πριν από λίγες ημέρες, με αφορμή την έλευση του Νέου Χρόνου, ανήρτησα στην προσωπική μου σελίδα στο facebook μια οικογενειακή φωτογραφία, για να στείλω με τον τρόπο αυτό τις ευχές της οικογένειας μου για Καλή Χρονιά σε όλους τους φίλους μου. Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι η φωτογραφία αυτή θα γινόταν αφορμή για να ξεσπάσει ένας απίστευτος κι αδικαιολόγητος σε ένταση και αρνητικά σχόλια «επικοινωνιακός πόλεμος» σε βάρος του προσώπου μου και της οικογένειας μου.

Ως άνθρωπος που ασχολούμαι εδώ και δεκαετίες με τα κοινά, έχω μάθει να αντιμετωπίζω με ανοχή και κατανόηση τα αρνητικά σχόλια, όταν αυτά προέρχονται είτε από κακόβουλους ανθρώπους, είτε από πολιτικούς μου αντιπάλους. Γνωρίζω καλά πως παίζεται το «παιχνίδι της επικοινωνίας». Αυτό όμως που δεν πρόκειται ποτέ να ανεχθώ είναι το ψέμα, η συκοφαντία και η προσπάθεια κάποιων να με παρουσιάσουν ως άνθρωπο διαφορετικό από αυτόν που πραγματικά είμαι.

Θα ήθελα λοιπόν να ξεκαθαρίσω καταρχήν πως η φωτογραφία αυτή ελήφθη μέσα στο σπίτι μου. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα (κι όχι για κάποια βίλα) που βρίσκεται στην Πεύκη (κι όχι στην Εκάλη ή την Πολιτεία), στο οποίο ζω από το 1988 μαζί με τη σύζυγό μου. Το διαμέρισμα αυτό ανήκε στους γονείς της και μας το παραχώρησαν για να καλύψουμε τις δικές μας ανάγκες στέγασης. Είναι ένα σπίτι σαν αυτά που διαθέτουν χιλιάδες μεσοαστικές ελληνικές οικογένειες, των οποίων τα μέλη δουλεύουν πολλές ώρες το 24ωρο για να διατηρήσουν ένα ευπρεπές επίπεδο ζωής.

Τα εισοδήματα μου και γενικότερα η περιουσιακή μας κατάσταση δεν είναι κρυφή, αφού εκ του Νόμου είμαι υποχρεωμένος να έχω δημόσια αναρτημένο το οικογενειακό μου Πόθεν Έσχες. Επειδή λοιπόν δεν έχω να κρύψω τίποτα, θεώρησα απολύτως ανθρώπινο να αναρτήσω μια οικογενειακή φωτογραφία από το χώρο του σπιτιού μου, το οποίο ούτε παλάτι είναι, ούτε χρυσό είναι όπως θέλουν κάποιοι για προφανείς λόγους να παρουσιάσουν.

Μπορεί ορισμένοι να μην συμφωνούν με την αισθητική του χώρου και τον τρόπο που έχουμε επιλέξει να διακοσμήσουμε το σπίτι μας, αλλά κανείς δεν μπορεί να μας αφαιρέσει το δικαίωμα να διαμορφώνουμε το χώρο που θα ζούμε ως οικογένεια σύμφωνα με τα δικά μας κριτήρια.

Πολύ περισσότερο, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να χλευάζει το πρόσωπο της μητέρας μου με ανάρμοστους χαρακτηρισμούς. Μιας γυναίκας η οποία ήταν φτωχή και χήρα και μπόρεσε να αναθρέψει σωστά τα δυο της παιδιά και να τα σπουδάσει. Τα προσβλητικά αυτά σχόλια τα επιστρέφω ολόκληρα σε όσους απερίσκεπτα τα ξεστόμισαν.

Τέλος, θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους φίλους μου ότι η προσπάθεια συκοφάντησης της οικογένειας μου δεν πρόκειται να με εμποδίσει να συνεχίσω να εργάζομαι με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του Αμαρουσίου, καθώς και να αναπτύσσω κοινωνικού περιεχομένου δράσεις και πρωτοβουλίες, αξιοποιώντας το θεσμικό μου ρόλο τόσο στο χώρο της Αυτοδιοίκησης, όσο και στο χώρο της Υγείας, για τη στήριξη των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται από την κρίση.

Τη σημασία και την αξία αυτών των κοινωνικών πρωτοβουλιών κανείς δεν μπορεί να την αμφισβητήσει και να την ακυρώσει, μέσα από την κακοπροαίρετη επικοινωνιακή «αξιοποίηση» μιας οικογενειακής φωτογραφίας.

Εύχομαι σε όλους και πάλι Καλή Χρονιά, με περισσότερη αγάπη, ανθρωπιά και αλληλεγγύη και λιγότερη εμπάθεια και μικροψυχία”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα