Η ΝΔ ζητά εξηγήσεις για τα μυστικά κονδύλια

Tα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς
Tα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς EUROKINISSI

Για μείζον πολιτικό ζήτημα κάνει λόγο η αξιωματική αντιπολίτευση, δηλώνοντας ότι περιμένει απαντήσεις από την κυβέρνηση και προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα για τις κατηγορίες που αντάλλαξαν Καμμένος- Κοτζιάς.

“Όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη διαχείριση των μυστικών κονδυλίων του κράτους αποτελούν μείζον πολιτικό ζήτημα” υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τις κατηγορίες που αντάλλαξαν Πάνος Καμμένος και Νίκος Κοτζιάς στο υπουργικό, αλλά και τις διαρροές στη συνέχεια του υπουργού Άμυνας.

“Ο κ. Καμμένος που κατήγγειλε τον κ. Κοτζιά για αδιαφανείς διαδικασίες στη διάθεση των απόρρητων κονδυλίων του ΥΠΕΞ οφείλει σήμερα κι όλας να δημοσιοποιήσει ό,τι στοιχεία έχει. Όπως και ο κ. Κοτζιάς που προφανώς δεν ζήτησε τυχαία να ελεγχθούν τα κονδύλια που διαχειρίζεται ο κ. Καμμένος ως υπουργός Άμυνας” εκτιμά η ΝΔ και καταλήγει:

“Η διαχείριση των κρατικών κονδυλίων δεν αφορά μόνο τις ενδοκυβερνητικές ισορροπίες και τους αλληλλοεκβιαζόμενους συναρχηγούς της, αλλά το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

Η κυβέρνηση και προσωπικά ο κ. Τσίπρας οφείλουν να δώσουν στους πολίτες ξεκάθαρες απαντήσεις.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Κοτζιάς, Καμμένος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ν. Βούτσης: "Δεν γνωρίζω να υπάρχουν απόρρητες δαπάνες πέρα από το υπουργείο Εξωτερικών"

Τι είναι τα μυστικά κονδύλια και πώς ξοδεύονται

SHARE:

24Media Network