Η περίεργη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

 ÒÈÍÔÚ ÃÁÙÛÔÙÍÁÚ ÏÈÎ Í·Ù ÙÁÌ ÂÙÂÒÁ ÁÏÒ· ÙÁÚ ÛÊÙÁÛÁÚ Ô Ë· ÔÎÔÍÎÁÒË ÙÁÌ ·Ò·ÛÍ ÙÔ Ò Ï ÙÁÌ ¯ÁÔÔÒ· È· ÙÁÌ ·ÒÔ ¯Ô ÂÏÈÛÙÔÛÌÁÚ ÛÙÁÌ  ÒÌÁÛÁ, ÏÙÁ 3 ÕÔÂÏÒÔ 2011. ¡-Ã/¡-Ã/¡ÕÀ« ¡¡
 ÒÈÍÔÚ ÃÁÙÛÔÙÍÁÚ ÏÈÎ Í·Ù ÙÁÌ ÂÙÂÒÁ ÁÏÒ· ÙÁÚ ÛÊÙÁÛÁÚ Ô Ë· ÔÎÔÍÎÁÒË ÙÁÌ ·Ò·ÛÍ ÙÔ Ò Ï ÙÁÌ ¯ÁÔÔÒ· È· ÙÁÌ ·ÒÔ ¯Ô ÂÏÈÛÙÔÛÌÁÚ ÛÙÁÌ  ÒÌÁÛÁ, ÏÙÁ 3 ÕÔÂÏÒÔ 2011. ¡-Ã/¡-Ã/¡ÕÀ« ¡¡ ¡-A

Ποια είναι η απρόσμενη έκπληξη που... περίμενε τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε καφέ κεντρικού ξενοδοχείου

Σε άλλο τραπέζι ήθελε να πάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αλλού τον οδήγησε ο… μετρ. Σύμφωνα με τον "Βηματοδότη", ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, πήγε χθες το μεσημέρι στο καφέ κεντρικού ξενοδοχείου για να συναντήσει έναν καθηγητή από το Πανεπιστήμιο του Καναδά.

Τον  υποδέχθηκε ένας από τους μετρ, λέγοντάς του "παρακαλώ κ. Μητσοτάκη. Σας περιμένει η παρέα σας στο τραπέζι". Ο κ. Μητσοτάκης ακολούθησε τον μετρ, αντί όμως αυτός να τον οδηγήσει στο τραπέζι όπου περίμενε ο Καναδός καθηγητής, τον οδήγησε σε κάποιο διπλανό όπου κάθονταν οι κ.κ. Μ. Βορίδης, Α. Γεωργιάδης και Αθ. Πλεύρης.

"Βλέπω ότι σχεδιάζεις τις πρώτες κινήσεις στο νέο σου υπουργείο", είπε ο κ. Μητσοτάκης στον κ. Βορίδη, βλέποντας να έχει μπροστά του κάποια χαρτιά απλωμένα. Ο κ. Βορίδης απάντησε με χαμόγελο λέγοντας "εσύ το σχεδίασες;" και ο κ. Μητσοτάκης αφού χαιρέτησε πήγε να καθίσει στο τραπέζι του Καναδού καθηγητή. 

Σύμφωνα με τον "Βηματοδότη", την πρωτοβουλία για τη συνάντηση των τριών, είχε ο κ. Πλεύρης. Ο πρώην βουλευτής εξέφρασε το παράπονό του ότι ενώ συζητείται από την κυβέρνηση ο νέος νόμος περί  ιθαγένειας, δεν τον ενημέρωσε κανείς και μαθαίνει τα πάντα από τις εφημερίδες.

Και το σημαντικότερο είναι ότι ο κ. Πλεύρης, όπως έλεγε, είχε ασχοληθεί στο παρελθόν με το θέμα. Πρώτος έφυγε από την παρέα ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος φρόντισε προηγουμένως να τηλεφωνήσει στον κ. Σταϊκούρα για να πληροφορήσει τους φίλους του τι μέλλει γενέσθαι στο Eurogroup.

Πηγή: Βηματοδότης 

SHARE:

24Media Network