Ηλιόπουλος για αποφυλάκιση μεσίτη: Για κάποιους το λιντσάρισμα μέχρι θανάτου είναι ανεχτό

Ηλιόπουλος για αποφυλάκιση μεσίτη: Για κάποιους το λιντσάρισμα μέχρι θανάτου είναι ανεχτό
Ο Νάσος Ηλιόπουλος INTIME

Ο Νάσος Ηλιόπουλος εξέφρασε την πλήρη διαφωνία του με την απόφαση για την αναστολή της ποινής του μεσίτη για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.

H αποφυλάκιση του μεσίτη που είχε καταδικαστεί για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου προκάλεσε την αντίδραση του Νάσου Ηλιόπουλου ο οποίος έκανε σχετικό ποστάρισμα στο facebook.

O εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε τα εξής:Φαίνεται ότι για κάποιους το λιντσάρισμα μέχρι θανάτου είναι ανεχτό. Η αποφυλάκιση ενός αμετανόητου δολοφόνου που κλωτσούσε με μίσος και μανία έναν πεσμένο άνθρωπο προσβάλει και προκαλεί.

Το αίτημα αναστολής της ποινής του μεσίτη έγινε δεκτό. Μαζί με τον κοσμηματοπώλη είχε καταδικαστεί σε 10 χρόνια κάθειρξη χωρίς ελαφρυντικά, για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.

Ήταν 3 Μαΐου όταν έβγαινε η απόφαση του δικαστηρίου για την ενοχή και την καταδίκη του.

Χωρίς καμία ντροπή η απόφαση αναστολής της ποινής φωνάζει ότι δεν είμαστε όλοι ίσοι. Μπροστά στα μάτια μας λέει ότι η ανθρώπινη ζωή δεν έχει πάντα την ίδια αξία. Σε κάποιους μπορεί απλά να κοστίσει λίγους μήνες και μια ταλαιπωρία.

Δεν θα το αφήσουμε όμως. Ο αγώνας για δικαιοσύνη θα συνεχιστεί. Ο αγώνας για μια κοινωνία που θα χωράει κάθε άνθρωπο, με δικαιοσύνη και αλληλεγγύη.

Η ζωή θα νικήσει!”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα