Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση συνεχίζει το μπάχαλο στην πανδημία - Να καταργηθεί άμεσα το SMS

Ο Νάσος Ηλιόπουλος

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή αντικρουόμενες δηλώσεις υπουργών για τα sms εξαπολύει με βιντεοσκοπημένο του μήνυμα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

"Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη συνεχίζει το απόλυτο μπάχαλο στην πανδημία, χωρίς κανένα σχέδιο και καμία λογική", δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, αναφέροντας ειδικότερα ότι "την ώρα που ο κ. Πιερρακάκης δήλωνε στον ΑΝΤ1 πως είμαστε πολύ κοντά στην κατάργηση των SMS, ο κ. Γεωργιάδης δήλωνε στο ΣΚΑΪ πως δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα να καταργηθούν".

Ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει ότι "οι πολίτες, μετά από 6 μήνες ενός ιδιότυπου και αποτυχημένου lockdown, παρακολουθούν καθημερινά τους υπουργούς του κ. Μητσοτάκη να αλληλοδιαψεύδονται και να παίζουν με τα νεύρα τους". Προσθέτει ότι "η ανοησία του SMS για να πάει κάποιος έναν περίπατο έχει απαξιωθεί, δεν προσφέρει πλέον τίποτα παρά μόνο τη συντήρηση μίας κουλτούρας ελέγχου και οφείλει να καταργηθεί άμεσα". "Εκτός εάν", σχολιάζει, "η κυβέρνηση προσπαθεί να πείσει πως θα το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα στις 15 Μαΐου, που θα καταργηθεί αναγκαστικά λόγω του ανοίγματος του τουρισμού".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Lockdown, ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Νάσος Ηλιόπουλος
SHARE: